Σκοτ Ντίσικ: Ανησυχία για τη δραματική απώλεια βάρους του πρώην της Καρντάσιαν - Το έχει παρακάνει με το Ozempic, λένε πηγές

Σκοτ Ντίσικ: Ανησυχία για τη δραματική απώλεια βάρους του πρώην της Καρντάσιαν - Το έχει παρακάνει με το Ozempic, λένε πηγές

Ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και πατέρας των τριών παιδιών της, εθεάθη πιο αδύνατος από ποτέ - Δείτε φωτογραφίες

Scott_Disick
Η δραματική απώλεια βάρους του Σκοτ Ντίσικ έχει προκαλέσει ανησυχίες στο στενό του περιβάλλον και την οικογένεια Καρντάσιαν και φοβούνται ότι το έχει παρακάνει με τη χρήση του Ozempic, σε μια προσπάθεια να χάσει βάρος.

Κάποιοι υποστήριξαν αρχικά πως ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και πατέρας των τριών παιδιών της, είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Πηγές όμως δήλωσαν στην Daily Mail πως «δεν είναι άρρωστος και δεν παίρνει σκληρά ναρκωτικά» και πως «η Κόρτνεϊ δεν θα επέτρεπε ποτέ στον Σκοτ ​​να περνάει τόσο πολύ χρόνο με τα παιδιά τους αν βρισκόταν στη δίνη ενός εθισμού».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία του εμφάνιση


Το συγκεκριμένο φάρμακο αποτελεί μια θεραπεία για τον διαβήτη, που όμως έγινε δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για απώλεια βάρους, προκαλώντας ντόμινο προβλημάτων στον χώρο της υγείας.

Κλείσιμο
Πηγές αποκάλυψαν επίσης στην Daily Mail ότι τα προβλήματα αύξησης βάρους του Ντίσικ τον οδήγησαν στο Ozempic, αλλά η δραστική μεταμόρφωσή του έχει κάνει τον περίγυρό του να ανησυχεί. «Είχε πάρει πολύ βάρος και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του σε βίντεο που προβλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Θα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καλύψει», υποστηρίζει κοντινό του πρόσωπο με ένα ακόμα να προσθέτει: «Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ότι έχει πάει πολύ μακριά και, φυσικά, η οικογένεια Kαρντάσιαν ανησυχεί για αυτόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Η 25χρονη Μαρία και άλλοι τρεις εξέδιδαν 7 ανήλικες - Η αδερφή θύματος μίλησε στις Aρχές

Κέιτ Μίντλετον: Πείραξε και άλλη «βασιλική» φωτογραφία - Η ανακοίνωση του πρακτορείου Getty

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τον έχει εκνευρίσει ο βρετανικός Τύπος για τον τρόπο πoυ χειρίζεται την Κέιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης