Ντουμπάι: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι, δείτε βίντεο

Ντουμπάι: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι, δείτε βίντεο

Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 20 ετών πλήττουν την περιοχή - Εντολή να μείνουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι

dubai-plymmires-552
Ένα νέο κύμα καταιγίδων που φέρνει καταρρακτώδεις βροχές, ακόμη και χαλάζι σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χτυπάει την περιοχή με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε… πλωτή πόλη όπως δείχνουν εικόνες και βίντεο που διακινούνται στα social media.



Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης με τους κατοίκους να καλούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα ασφαλείας όσο διαρκεί η κακοκαιρία.Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας είχε χτυπήσει την ευρύτερη περιοχή, όπως το Άμπυ Ντάμπι, με χιονόπτωση που κάλυψε μεγάλες περιοχές, χαρίζοντας πρωτόγνωρες εικόνες.

Καθώς οι καταιγίδες με έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι συνεχίζονται - οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών στα ΗΑΕ - οι αρχές του Ντουμπάι καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να μην μετακινούνται.

Road in Al Ain collapses as rain and hail lash UAE

Αρκετοί δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κλείσει λόγω πλημμυρών

Οι οδηγοί στο Ντουμπάι καλούνται να αποφεύγουν την οδό Al Asayel και την First Al Khail Street, ερχόμενοι από το Business Bay προς το Jebel Ali και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές όπως η Al Khail Road και η Sheikh Zayed Road. Στο Ras Al Khaimah, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν κλείσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα της εξόδου 129 και την είσοδο της αγοράς Al Kuwaiti. Στη Sharjah, ο περιφερειακός δρόμος προς την Kalbah έχει κλείσει.

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο












Τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό πριν από την καταιγίδα και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι εργάζονταν εξ αποστάσεως, εφόσον μπορούσαν. Πολλοί εργαζόμενοι έμειναν επίσης στα σπίτια τους, αν και ορισμένοι επιχείρησαν να βγουν έξω, με τους άτυχους να καθυστερούν τα οχήματά τους σε νερό που κάλυπτε βαθύτερα από το αναμενόμενο ορισμένους δρόμους.

Στο Ομάν, στον αριθμό των νεκρών που ανακοινώθηκε την Τρίτη περιλαμβάνονται τουλάχιστον εννέα μαθητές και ο οδηγός τους, των οποίων το όχημα παρασύρθηκε από τις πλημμύρες στο Samad A'Shan την Κυριακή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής, δείτε βίντεο

Θάνος Ασκητής στον Δανίκα: Με το πρώτο χαστούκι από άντρα, σήκω και φύγε αμέσως

Πασαλιμάνι: Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο - Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης