ΗΠΑ: Καθηγήτρια κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

ΗΠΑ: Καθηγήτρια κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

Η 33χρονη Heather Hare ομολόγησε τις πράξεις για να πέσει στα.. μαλακά

Kathigitria_Arkanso
Μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή μπορεί να μείνει μια καθηγήτρια λυκείου από το Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή έκανε σεξ με μαθητή της για 30 φορές.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι η 33χρονη Heather Hare είχε σεξουαλική επαφή με τελειόφοιτο μαθητή του λυκείου Bryant στο Άρκανσο.

Η Hare, η οποία δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο σχολείο, ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον μαθητή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022. Οι εισαγγελείς της πρότειναν να παραδεχτεί τις πράξεις της για να πέσει… στα μαλακά. Η ίδια και ο μαθητής έκαναν σεξ πολλές φορές στο σπίτι της, στο αυτοκίνητό της, στην τάξη της και σε χώρους στάθμευσης του σχολείου.

Η καθηγήτρια συνάντησε τον μαθητή από την πρώτη μέρα του σχολείου και ξεκίνησαν να μιλάνε σε προσωπικό επίπεδο. Αργότερα του έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της και του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει μαζί του σεξ.

Ο διευθυντής του σχολείου κατηγόρησε τη Hare για τις πράξεις της λέγοντας πως εκμεταλλεύτηκε ένα ευάλωτο παιδί: «Αυτή η πρώην καθηγήτρια εκμεταλλεύτηκε τη θέση εμπιστοσύνης της και το πόσο ευάλωτος ήταν ο μαθητής, χρησιμοποιώντας το ρόλο της για να δελεάσει και να παρασύρει το παιδί σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε από την πολιτεία να καταδικάζει όποιον κακοποιεί σεξουαλικά τους μαθητές του».

Ειδήσεις σήμερα:

H απάντηση του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή στον Πολάκη: Ζητώ συγγνώμη από τα τετράποδα

Επέστρεψε ο «παλιός ΣΥΡΙΖΑ» από τις Σπέτσες: Οι επιθέσεις Πολάκη και το όχι αντί της συναίνεσης


Αφήνουν τις κάρτες και διαλέγουν IRIS - Ραγδαία αύξηση πληρωμών και χρηστών με το νέο σύστημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης