Πτήση της American Airlines εξετράπη της πορειας της λόγω πυρκαγιάς στο αεροσκάφος

Πτήση της American Airlines εξετράπη της πορειας της λόγω πυρκαγιάς στο αεροσκάφος

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, κανείς στο Boeing 737-800 δεν τραυματίστηκε - Οι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους με μεγάλη καθυστέρηση

MixCollage-24-Jan-2024-01-04-AM-3520
Μια πτήση της American Airlines από το Τέξας στη Βόρεια Καρολίνα εξετράπη της πορείας της Κυριακής το απόγευμα μετά από αναφορά πυρκαγιάς στο αεροσκάφος.

Η πτήση είχε απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom στο Όστιν στις 14:00 (τοπική ώρα) και προσγειώθηκε στο Χιούστον, σύμφωνα με στοιχεία της FlightAware . Αφού έφτασαν στο Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους (IAH) στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα), οι επιβάτες αντιμετώπισαν μεγάλη καθυστέρηση πριν κατευθυνθούν στον αρχικό προορισμό τους.

Σύμφωνα με την American Airlines, κανείς στο αεροσκάφος Boeing 737-800 δεν τραυματίστηκε από την αναφερόμενη πυρκαγιά. Το σύστημα αεροδρομίου του Χιούστον ανέφερε ότι το αεροσκάφος εξετάστηκε από την ομάδα συντήρησης όταν προσγειώθηκε για πρώτη φορά στο Χιούστον στις 21 Ιανουαρίου. Στην αναφορά για φωτιά στο αεροσκάφος ανταποκρίθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης.

«Μετά από περίπου 30 λεπτά, ο συναγερμός τερματίστηκε και το αεροσκάφος κηρύχθηκε πυρασφαλές», δήλωσε εκπρόσωπος του συστήματος αεροδρομίου του Χιούστον.

Κλείσιμο
«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και χωρίς επεισόδια και οδήγησε στην πύλη με δική του ισχύ», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία εκείνη τη στιγμή.

Οι επιβάτες αναχώρησαν από το Χιούστον λίγο πριν τις 23:00 τοπική ώρα και προσγειώθηκαν στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται προβλήματα σε αεροσκάφος Boeing 737. Νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβάτες της Alaska Airlines μήνυσαν την Boeing επειδή αποκολλήθηκε η θύρας στην άτρακτο στα 16.000 πόδια.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Το σκυλί γάβγιζε ασταμάτητα όταν βρήκε τη σορό του Μπάμπη, λέει ο εκπαιδευτής του - Δείτε βίντεο

Ιερά Σύνοδος: Τι αναφέρει το ανακοινωθέν της συνεδρίασης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

Λουδίτες, oι εργάτες που κατέστρεφαν μηχανήματα για να σταματήσουν την βιομηχανική επανάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης