Προειδοποίηση ΟΗΕ: Κίνδυνος για τη διεθνή αεροπλοΐα και ναυσιπλοΐα οι πύραυλοι που εκτοξεύει η Βόρεια Κορέα
Δεν εκδίδει ειδοποιήσεις για την ασφάλεια του εναέριου χώρου και της ναυσιπλοΐας, τόνισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών στο Συμβούλιο Ασφαλείας
Οι εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα αντιπροσωπεύουν έναν σοβαρό κίνδυνο για τη διεθνή πολιτική αεροπλοΐα και ναυσιπλοΐα, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
«Ενώ η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας εκδίδει ειδοποίηση προς την ιαπωνική Ακτοφυλακή πριν τις εκτοξεύσεις, δεν εκδίδει ειδοποιήσεις για την ασφάλεια του εναέριου χώρου και της ναυσιπλοΐας προς τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας ή την Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών» δήλωσε ο Χαλίντ Κχιαρί, βοηθός του Γενικού Γραμματέα για την Μέση Ανατολή, την Ασία και τον Ειρηνικό.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα