Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ξέρουμε πού είναι τα τούνελ της Χαμάς, όταν τελειώσει το οξυγόνο θα βγουν έξω» λέει αντισυνταγματάρχης

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ξέρουμε πού είναι τα τούνελ της Χαμάς, όταν τελειώσει το οξυγόνο θα βγουν έξω» λέει αντισυνταγματάρχης

Αναφέρθηκε και στα νοσοκομεία, που τα χαρακτήρισε κρησφύγετα της Χαμάς που βάλλουν κατά στόχων του ισραηλινού στρατού

israil
Κύριος στόχος είναι η απελευθέρωση των ομήρων και η καταστροφή των τούνελ της Χαμάς, δήλωσε στέλεχος του ισραηλινού στρατού, τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν.

«Όσο περνούν οι μέρες οι τρομοκράτες της Χαμάς θα ξεμένουν από τρόφιμα, από οπλισμό και οξυγόνο, θα αναγκαστούν να βγουν προς τα έξω και εκεί θα βρισκόμαστε εμείς. Γνωρίζουμε πού είναι τα τούνελ» είπε στην ΕΡΤ ο Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης.

Επίσης, ο Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης μίλησε για τα νοσοκομεία, που τα χαρακτήρισε κρησφύγετα της Χαμάς που βάλλουν κατά στόχων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα Γάζας αλλά και για τον άμαχο πληθυσμό, που όπως είπε, είναι θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης και δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη Γάζα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwro59w5aplt)
Κλείσιμο


Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ ενέκρινε πρόσθετα στρατιωτικά σχέδια που αφορούν τη χερσαία επιχείρηση του IDF στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με το γραφείο του, ο Γκάλαντ είπε ότι οι επιχειρήσεις του IDF την Κυριακή ήταν «πολύ εντυπωσιακές».

«Ο συνδυασμός μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας και των χερσαίων δυνάμεων κλονίζει τη Λωρίδα της Γάζας», δήλωσε ο υπουργός, ενώ αναφερόμενος στους διοικητές της Χαμάς, δήλωσε ότι «μερικοί από αυτούς σκοτωθήκαν πριν από μια ή δύο μέρες και αντικαταστάθηκαν από άλλους, που επίσης εξοντώθηκαν».

Ο Γκάλαντ ανέφερε ότι ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινγουάρ «κρύβεται στο καταφύγιο του και αφήνει τους διοικητές του πεδίου να πεθάνουν. Ενώ, οι διοικητές οι δικοί μας πηγαίνουν στο μέτωπο με τους στρατιώτες τους ως ηγέτες και οδηγούν στην επιτυχία τον στρατό μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Φωτογραφίες των ομήρων της Χαμάς στα τείχη της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, «κόκκινα» τα κιμπούτς για τα θύματα

Κηφισιά: «Ξέσπασα τη λάθος στιγμή στον λάθος άνθρωπο» λέει τώρα ο δράστης που μαχαίρωσε υπάλληλο

Βόλος: «Ήταν στη μέση, του κόρναρα και σάστισε» λέει ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης