Αναχώρησε από το σπίτι του στην Ουάσιγκτον ο Στρος-Καν

Αναχώρησε από το σπίτι του στην Ουάσιγκτον ο Στρος-Καν

Ότι αρχίζει το ταξίδι του με προορισμό το Παρίσι

Αναχώρησε από το σπίτι του στην Ουάσιγκτον ο Στρος-Καν

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφυγε την Πέμπτη, το πρωί από το σπίτι του στην Ουάσιγκτον, και φαίνεται ότι αρχίζει το ταξίδι του με προορισμό το Παρίσι όπου αναμένεται την Κυριακή αφού κάνει έναν σταθμό στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ένα φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σενκλέρ, πήρε ένα ταξί που τον περίμενε έξω από το σπίτι του στις 06:00 (τοπική ώρα).

Ο Στρος-Καν φόρτωσε ο ίδιος τις βαλίτσες στο ταξί. Το ζευγάρι φίλησε μια νεαρή ξανθιά γυναίκα που έμεινε στο σπίτι, και ο γάλλος πρώην υπουργός, χαμογελώντας, έκανε μια χειρονομία αποχαιρετισμού στον φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο προορισμός του ταξί δεν έγινε γνωστός.

Συγγενείς του DSK και μια πηγή του αεροδρομίου δήλωσαν την Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο κ. Στρος-Καν έχει αγοράσει ένα εισιτήριο για μια πτήση της Air France που θα πρέπει να προσγειωθεί στο Παρίσι την Κυριακή στις 08:35 τοπική ώρα. Όμως, σύμφωνα με την οικογένειά του, μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει την ημερομηνία της επιστροφής του.

Κλείσιμο

Ο πρώην υπουργός θα πρέπει να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη το Σάββατο το βράδυ, τρεισήμισι μήνες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο Κένεντι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης