Αισιόδοξοι οι συνήγοροι του Στρος-Καν για την έκβαση της υπόθεσης

Αισιόδοξοι οι συνήγοροι του Στρος-Καν για την έκβαση της υπόθεσης

Ο Ουίλιαμ Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως ο πελάτης του και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Παπανδρέου : «Πάμε μαζί»
Αισιόδοξοι οι συνήγοροι του Στρος-Καν για την έκβαση της υπόθεσης
Ο Ουίλιαμ Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως ο πελάτης του και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης. "Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι.

Ο Στρος-Καν ελπίζει ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου", τόνισε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien.

Σε ερώτηση σχετικά με την ιατρική έκθεση που κάνει λόγω για βιασμό της νεαρής γυναίκας, ο Τέιλορ επιμένει πως "η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης" για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

"Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση", επισήμανε ο συνήγορος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς που έχει αναλάβει την υπόθεση Στρος-Καν θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μέρος ή το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Στρος-Καν είναι πιθανό να αποσυρθεί.
Κλείσιμο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης