Βιρτζίνια: «Μου ρίχνουν λάσπη» λέει η Δημοκρατική υποψήφια μετά τις αποκαλύψεις για το live sex σε πορνογραφικό site

Βιρτζίνια: «Μου ρίχνουν λάσπη» λέει η Δημοκρατική υποψήφια μετά τις αποκαλύψεις για το live sex σε πορνογραφικό site

Η Γκίμπσον διατηρούσε λογαριασμό στο Chaturbate με το ψευδώνυμο «hotwifeexperience» και ζητούσε φιλοδωρήματα από φαν ως αντάλλαγμα για live streaming με τον σύζυγό της

gibsonn
H υποψήφια για την Βουλή των Αντιπροσώπων της Βιρτζίνια, Σουζάνα Γκίμπσον, κατηγόρησε τους πολιτικούς της αντιπάλους ότι έχουν εξαπολύσει έναν βρόμικο πόλεμο εναντίον της, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο που τη δείχνουν να επιδίδεται με τον σύζυγό της σε σεξουαλικές πράξεις online με αντάλλαγμα χρήματα.

Η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, που «κατεβαίνει» στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ως υποψήφια των Δημοκρατικών στην 57η Περιφέρεια της Βιρτζίνια υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα της «χειρότερης μορφής λασπολογίας» και μιλά για «παράνομη παραβίαση της ιδιωτικότητάς της που αποσκοπεί στον εξευτελισμό της».

Όπως αποκάλυψε η Washington Post την περασμένη Δευτέρα, η Γκίμπσον παρείχε live webcom show με συμπρωταγωνιστή τον σύζυγό της στην πορνογραφική πλατφόρμα streaming Chaturbate, όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο «hotwifeexperience».

gibson
Κλείσιμο


«Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και οι Ρεπουμπλικανοί σύμμαχοί τους απέδειξαν ότι είναι πρόθυμοι να διαπράξουν ακόμα και σεξουαλικό έγκλημα για να επιτεθούν σε εμένα και την οικογένειά μου. Είναι ικανοί για τα πάντα προκειμένου να καταπνίξουν τη φωνή των γυναικών που μιλούν δημόσια», είπε η Γκίμπσον μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN, την ώρα που ο δικηγόρος της καταγγέλλει παραβίαση της νομοθεσίας της πολιτείας κατά του revenge porn.

«Ο αντίπαλός μου και οι σύμμαχοί του ξέρουν ότι οι πολίτες αυτής της περιφέρειας είναι στο πλευρό μας στα σοβαρά ζητήματα, γι' αυτό και ξεπέφτουν στις χειρότερες μορφές λασπολογίας», συμπλήρωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών, τονίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να μάχεται για την κοινότητα όπου ανήκει.

Ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Όουεν, που κατεβαίνει ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στην 57η περιφέρεια, είπε ότι η ομάδα του και ο ίδιος έμαθαν για τα επίμαχα βίντεο τη Δευτέρα, «όπως όλος ο κόσμος». «Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τη Σουζάνα και την οικογένειά της, εγώ όμως παραμένω εστιασμένος στην προεκλογική μου εκστρατεία», δήλωσε ο Όουεν στη New York Post.

Tα βίντεο της Γκίμπσον δημοσιεύτηκαν σε αρχείο ανοιχτής πρόσβασης στο website Recurbate τον Σεπτέμβριο του 2022, αφού η Γκίμπσον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 40χρονη που έχει σπουδάσει νοσηλευτική ζητούσε «φιλοδωρήματα» από τους 5.770 followers της στην πλατφόρμα Chaturbate ως αντάλλαγμα για συγκεκριμένες ερωτικές πράξεις που θα πραγματοποιούσε με τον σύζυγό της σε «ιδιωτικά» live show. H Γκίμπσον έλεγε μάλιστα στους φαν της ότι «συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό».

Ο Ντάνιελ Π. Γουότκινς, δικηγόρος της Γκίμπσον, δήλωσε ότι η ομάδα του συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές και τοπικές υπηρεσίες ώστε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να προστατευθούν τα δικαιώματα της πελάτισσάς του, που έπεσε θύμα εγκλήματος.


Ειδήσεις σήμερα:

H σκοτεινή ερωτική σχέση του Έλον Μασκ με την Άμπερ Χερντ - Γιατί τη μισούσαν οι κοντινοί του άνθρωποι;

Τα στάσιμα ύδατα, η λάσπη και τα νεκρά ζώα απειλούν κατοίκους και διασώστες στη Θεσσαλία

Τραγικός θάνατος για γυναίκα στις ΗΠΑ: Λάστιχο αγροτικού καρφώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ της - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης