Το γαλλικόΚρατικό Συμβούλιο αποφάνθηκε ότι οι ποδοσφαιρίστριες έχουν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να αγωνίζονται με τις ομάδες τους φορώντας μαντίλακαι ακύρωσε παλαιότερη αντίθετη απόφαση της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η απαγόρευση θα εξακολουθήσει ωστόσο να ισχύει για την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Γαλλίας, η οποία όπως αναφέρει στην απόφαση του το Κρατικό Συμβούλιο «εκπροσωπεί το έθνος».
Την απόφαση του Κρατικού Συμβουλίου επέκριναν δριμύτατα τα γαλλικά ακροδεξιά κόμματα, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ζεράλντ Νταρμανέν.
Το γαλλικό Κρατικό Συμβούλιο εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις «επίθεση κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.