Βρετανία: Στη φυλακή 26χρονος που επί 7 χρόνια «ράντιζε» άγνωστες με αληθινό ή ψεύτικο σπέρμα από μπουκάλι

Βρετανία: Στη φυλακή 26χρονος που επί 7 χρόνια «ράντιζε» άγνωστες με αληθινό ή ψεύτικο σπέρμα από μπουκάλι

Ο διεστραμμένος άνδρας από το Μπέρμιγχαμ παραδόθηκε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που έδειχνε το πρόσωπό του - «Εγώ είμαι» ακούγεται να λέει στο τηλεφώνημά του στην Αστυνομία

mayonnaise_pervert_xr
Σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 26χρονος από το Μπέρμιγχαμ ο οποίος, για τα τελευταία 7 χρόνια, ακολουθούσε άγνωστες γυναίκες στον δρόμο και τις «ράντιζε» με αληθινό ή ψεύτικο σπέρμα το οποίο κουβαλούσε μέσα σε μπουκάλια από σάλτσες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Γουίλμπερτ Μουκόρι εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον έδειχνε να κρατά το επίμαχο μπουκάλι με το λευκό κολλώδες υγρό στον δρόμο.

«Αυτός είμαι εγώ» είπε ο 26χρονος άνδρας στο τηλεφώνημά του στην Αστυνομία, αρνούμενος αρχικά ότι έχει την παραμική σχέση με όσα είχαν καταγγελθεί εις βάρος του. Το θράσος του νεαρού άνδρα, ο οποίος εν συνεχεία παραδέχτηκε ότι είχε επιτεθεί σε 12 γυναίκες τα τελευταία χρόνια, ήταν τόσο μεγάλο που απαίτησε μάλιστα να αποσύρουν οι Αρχές το βίντεο με το οποίο τον αναζητούσαν!



Οι επιθέσεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, ξεκίνησαν από ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Ντέρμπισαϊρ. Τα άλλα 11 θύματα του ο 26χρονος τα βρήκε στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ και στη γειτονιά Σέλι Όουκ της πόλης.

Ο Μουκόρι παραδέχτηκε συνολικά 16 σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος άγνωστών του γυναικών (σε κάποιες επιτέθηκε παραπάνω από μία φορά) ωστόσο οι Αρχές πιστεύουν ότι τα θύματά του μπορεί να ήταν πολύ περισσότερα.

birm


Κλείσιμο
Στην πρώτη του επίθεση το 2016, ο 26χρονος έβαλε το δικό του σπέρμα σε ένα μπουκάλι σος για μπέργκερ βγήκε στον δρόμο αναζητώντας μια γυναίκα μόνη. Όταν εντόπισε το θύμα του, ράντισε πάνω της το περιεχόμενο του μπουκαλιού και τράπηκε σε φυγή.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, ο διεστραμμένος άνδρας ξεκίνησε να φτιάχνει μια λευκή κολλώδη ουσία που έμοιαζε με σπέρμα, την οποία αποθήκευε σε μπουκάλια σος και μαγιονέζας και κατόπιν τη ράντιζε πάνω στα θύματά του - στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες που φορούσαν ρούχα γυμναστηρίου - στο Μπέρμιγχαμ. Μερικές φορές ο Μουκόρι ακολουθούσε για αρκετή ώρα τις γυναίκες που έβαζε στο στόχαστρο μέχρι να βρεθούν μόνες στον δρόμο και να βρει την ευκαιρία να τις ραντίσει. Σε μία από τις περιπτώσεις, περίμενε επί μισή ώρα το υποψήφιο θύμα του έξω από ένα κατάστημα.

birm_2



birm_3



Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ στην Κω: Τι προβληματίζει τις Αρχές για το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Επιστρέφει από σήμερα το καλοκαίρι - Άνοδος της θερμοκρασίας, περιορισμός της αστάθειας

Πάνω από 30.000 πρώην κρατούμενοι επέστρεψαν στη Ρωσία αφού πολέμησαν στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Βάγκνερ

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε  LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης