Ιταλία: Εξιτήριο πήρε ο Μπερλουσκόνι μετά από 45 ημέρες νοσηλείας
Παρέμεινε στην εντατική για 11 ημέρες
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργόςΣίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στο οποίο είχε εισαχθεί στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και προβλημάτων υγείας που οφείλονταν σε χρόνια μορφή λευχαιμίας.
Παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, 11 ημέρες.
O Καβαλιέρε έφυγε από το νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο.
Φορούσε μπλε κουστούμι και άσπρο πουκάμισο με γραβάτα, και από το πίσω κάθισμα χαιρέτισε υποστηρικτές και δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομειακό συγκρότημα.
Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας μετέβη στη βίλα του στο 'Αρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, όπου πρόκειται να περάσει μια περίοδο ανάρρωσης.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».