Ιταλία: Πιθανόν να λάβει αύριο εξιτήριο ο Μπερλουσκόνι
Εξακολουθεί να λαμβάνει αγωγή για τη λευχαιμία
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πάρει, την Παρασκευή, εξιτήριο από το νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, για τον ηγέτη της Forza Italia οι πιθανότητες είναι με το μέρος του οπότε ίσως βγει σε λίγες ώρες από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη την Τετάρτη 5 Απριλίου λόγω πνευμονίας που προκλήθηκε ως συνέπεια από τη λευχαιμία από την οποία πάσχει.
Ο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία για τη νόσο από την οποία πάσχει.
Οι επόμενες ώρες θα είναι αυτές που θα καθορίσουν εάν θα λάβει με βεβαιότητα εξιτήριο.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.