Τρανς χασάπης απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά μια μαθήτρια στη Σκωτία

Τρανς χασάπης απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά μια μαθήτρια στη Σκωτία

O 53χρονος παρέσυρε το θύμα του στο αμάξι του ενώ ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα - Άγνωστο αν θα εκτίσει την ποινή του σε ανδρικές ή γυναικείες φυλακές

trans_butcher
Ο Άντριου Μίλερ, ένας 53χρονος χασάπης που δηλώνει διεμφυλικός και δικάζεται στο Εδιμβούργο για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίησή μιας μαθήτριας, παραδέχτηκε εχθές την ενοχή του στο δικαστήριο.

O Μίλερ, γνωστός επίσης και ως «Έιμι Τζορτζ», είδε το άγνωστο σε εκείνον κορίτσι να περπατάει στον δρόμο σε μια περιοχή των συνόρων της Σκωτίας τον περασμένο Φεβρουάριο, και το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του με το πρόσχημα ότι έκανε πολύ κρύο και ήθελε να την πάει σπίτι. Σύμφωνα με το Sky News, ο Μίλερ ήταν ντυμένος γυναίκα όταν παρέσυρε τη μικρούλα και την πήγε σπίτι του. Εκεί, την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρά του και την κράτησε αιχμάλωτη για τις επόμενες 27 ώρες, κακοποιώντας τη σεξουαλικά.



Σύμφωνα με τη κατάθεση του θύματος, η ηλικία και το όνομα του οποίου προστατεύονται από την τοπική νομοθεσία, κατάφερε να αποδράσει μόνο όταν ο απαγωγέας της αποκοιμήθηκε και βρήκε ευκαιρία να καλέσει την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το κορίτσι τρομοκρατημένο. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Μίλερ φορούσε γυναικείο εσώρουχο, καλσόν και έναν στηθόδεσμο που περιείχε μόνο ένα ψεύτικο στήθος από σιλικόνη, αφού το άλλο «έφυγε» κατά τη συμπλοκή του με τους αστυνομικούς.

Μετά τη σύλληψη η αστυνομία έβαλε «λουκέτο» στην επιχείρηση που είχε ο 53χρονος στην περιοχή, ένα μικρό κρεοπωλείο. 

miller


Ο Μίλερ εμφανίστηκε εχθές μέσω βιντεοκλήσης ενώπιον του δικαστή στο Εδιμβούργο (που του απευθυνόταν καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με βάση το βιολογικό του φύλο, δηλ. ως άνδρα) και δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική κακοποίηση και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση του Sky News αναφορικά με το πού πρόκειται να εκτίσει την ποινή του ο 53χρονος αφού ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτή, ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ απάντησε ότι ακόμη δεν γνωρίζει.



«Είναι μια σοκαριστική και τραγική υπόθεση. Δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου το τραύμα που βίωσαν το θύμα και η οικογένειά του, αλλά και όλη η κοινότητα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μίλερ κρατείται σε φυλακή ανδρών, αλλά δεν ξέρω σε ποια οπότε δεν μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες».

Απευθυνόμενος εχθές στον Μίλερ, ο δικαστής Λόρδος Άρθουρσον χαρακτήρισε τις πράξεις του απεχθείς, σημειώνοντας ότι αντανακλούν την απόλυτη εξαχρείωση και αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού».

Η ποινή του Μιλερ πρόκειται να ανακοινωθεί στις 15 Αυγούστου.




Ειδήσεις σήμερα

Δάκρυσε ο Χάρισον Φορντ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ιντιάνα Τζόουνς» στις Κάννες

Σε κρίσιμη κατάσταση η 95χρονη στην Αυστραλία που την χτύπησε αστυνομικός με τέιζερ σε γηροκομείο

Θύελλα από την υπόθεση Κατρούγκαλου: Το αυτογκόλ λίγο πριν την κάλπη και το παρασκήνιο της αποπομπής
-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης