Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε η κόρη της στη φυλακή - Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε η κόρη της στη φυλακή - Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής

Δείτε βίντεο - Ο πατέρας της Καϊλή επισκέφθηκε τον Ιταλό σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στη φυλακή

kaili_anakoinwseis_new_xr
Την κόρη της, στις φυλακές του Χάρεν, είδε σήμερα η Εύα Καϊλή όπου οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων. Την επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα της ευρωβουλευτή, Αλέξανδρο, ο οποίος χθες πήγε και στον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις φυλακές όπου κρατείται.

Η κόρη της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι σύμφωνα με το Star ντύθηκε μονόκερος ενώ έγινε και ιδιαίτερη γιορτή αφού την ερχόμενη Παρασκευή έχει τα γενέθλιά της καθώς γίνεται 2 ετών.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του πατέρα της Εύας Καϊλή στον Φραντσέσκο Τζόρτζι:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpaa2znkqyx)

Το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή αναφέρεται σε «αρκετά εκατομμύρια ευρώ»

Την ίδια ώρα, σε νέα αποκάλυψη για την Εύα Καϊλή και την εμπλοκή της στο Κατάρ-gate προχώρησε το Politico επικαλούμενο το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της και στο οποίο αναφέρεται ότι «αρκετά εκατομμύρια ευρώ» παραδόθηκαν στους βασικούς υπόπτους του σκανδάλου.

«Τα σημαντικά χρηματικά ποσά πληρώθηκαν κρυφά σε μετρητά από το Μαρόκο και το Κατάρ» αναφέρεται, σύμφωνα με το Politico, στο ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν χρήματα σε βαλίτσα ενώ με μετρητά είχε εντοπιστεί και ο πατέρας της στην επιχείρηση της 9ης Δεκεμβρίου.

Κλείσιμο
Στο ένταλμα περιγράφεται, επίσης, ένα κύκλωμα με έδρα τις Βρυξέλλες το οποίο ενεργούσε από το 2021 για λογαριασμό του υπουργού Εργασίας του Κατάρ, Αλί μπιν Σαμίχ Αλ Μάρι. Σημειώνεται, επίσης, ότι το Κατάρ «έτρεχε» τις υποθέσεις του μέσω του πρώην ευρωβουλευτή και φερόμενου ως «εγκέφαλου» του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι.

«Ο υπουργός Εργασίας του Κατάρ φαίνεται ότι έλεγχε τις δραστηριότητες του Παντσέρι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ένταλμα σύλληψης της Καϊλή. Όσον αφορά τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, υποστηρίζεται ότι ήταν ο ενδιάμεσος σύνδεσμος ανάμεσα στον Παντσέρι και την Καϊλή: «Η έρευνα έδειξε ότι οι εντολές δίνονταν από τον κ. Παντσέρι στον σύζυγο της κατηγορουμένης».

Περιγράφοντας τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος οι συντάκτες του εντάλματος σύλληψης της Εύας Καϊλή αναφέρουν ότι ο Παντσέρι πήγαινε στον Τζόρτζι όποτε ήθελε να καθοδηγήσει τη συμπεριφορά της καθαιρεθείσας ευρωβουλευτού. Ειδική αναφορά γίνεται, μάλιστα, σε ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Αντόνιο Παντσέρι ήταν ενοχλημένος από τις συνομιλίες που είχε η Εύα Καϊλή με μια «μυστηριώδη φιγούρα», μια «Ολλανδή» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ο Παντσέρι επέκρινε το γεγονός ότι η Καϊλή είχε μιλήσει στην Ολλανδή» αναφέρεται στο ένταλμα όπου σημειώνεται ότι ο «εγκέφαλος» του Qatargate ένιωθε ότι η τότε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε υπερβεί τα εσκαμμένα. «Θα ήταν καλή ιδέα να της πεις να σταματήσει» φέρεται να είχε πει τότε ο Παντσέρι στον Τζόρτζι. Όπως σημειώνει το Politico το ένταλμα σύλληψης για την Εύα Καϊλή αναφέρει για το πρόσωπό της ότι «είναι η βασική οργανωτής ή συνδιοργανωτής του κυκλώματος δημόσιας διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος».

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Η στιγμή της διαφυγής των συμμορίας των επτά Αλβανών - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Δύση σε alert για τη σύμπραξη Κίνας-Ρωσίας, «πολιτική λύση» υπόσχεται το Πεκίνο

Σαμίμα Μπεγκούμ: Η «νύφη του ISIS» χάνει τη βρετανική υπηκοότητα - Εκλιπαρούσε πως μετάνιωσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης