ΗΠΑ: Πρώην αθλητής, μεθυσμένος χτύπησε άνθρωπο και έπεσε για ύπνο στην άκρη του δρόμου

ΗΠΑ: Πρώην αθλητής, μεθυσμένος χτύπησε άνθρωπο και έπεσε για ύπνο στην άκρη του δρόμου

Ο Vontae Davis ήταν τόσο πιωμένος δεν θυμόταν καν ότι είχε τροχαίο στο οποίο τραυμάτισε σοβαρά έναν άνθρωπο

Vontae_Davis
Ο πρώην παίκτης του NFL Vontae Davis κοιμόταν στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, αφού προηγουμένως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την Κυριακή στην κομητεία Broward της Φλόριντα.

Από το ατύχημα ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα ενώ ο Davis κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφίες από τη σκηνή του δυστυχήματος δείχνουν τον πρώην παίκτη να βρίσκεται στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο τους ατυχήματος. Το Tesla του Davis είχε διαλυθεί αφού χτύπησε ένα φορτηγό που ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και έναν άνθρωπο.



Σύμφωνα με το βίντεο του TMZ, ο 34χρονος Davis δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τις αισθήσεις του όταν τον έβαλαν στο περιπολικό.

«Μυρίζω αλκοόλ πάνω σου και η ομιλία σου ακούγεται σαν μουρμούρα. Με το ζόρι μένεις ξύπνιος», είπε ένας αστυνομικός στον Davis, ενώ τον ανέκρινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο Davis παραδέχτηκε ότι είχε πιει κάποια ποτά, αλλά δεν θυμόταν να έχει εμπλακεί σε ατύχημα.

«Τα μάτια σου είναι κατακόκκινα», του είπε ένας δεύτερος αστυνομικός. «Η ομιλία σου είναι ασαφής. Με δυσκολία μένεις ξύπνιος. Είσαι καλά; Παραλίγο να σκοτώσεις κάποιον».

Ο Davis συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500 δολαρίων.
Κλείσιμο


Ποιος είναι ο Vontae Davis
Ο Ντέιβις ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL (Αμερικανό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου) με τους Ντόλφινς το 2009. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Colts - πηγαίνοντας στο Pro Bowl το 2014 και το 2015 - πριν ενταχθεί στους Bills το 2018. Ο Ντέιβις φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου στην πρεμιέρα της σεζόν του Μπάφαλο, αλλά αποχώρησε απότομα στο ημίχρονο. Αργότερα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το NFL μέσω Twitter.

«Δεν φανταζόμουν να αποχωρώ με αυτό τον τρόπο από το NFL», είχε γράψει σε δήλωσή του την επόμενη μέρα. «Αλλά σήμερα στο γήπεδο, η πραγματικότητα με χτύπησε και μάλιστα σκληρά. Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι πια εκεί έξω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης