Ζελένσκι: Η συγκινητική αγκαλιά του με δημοσιογράφο του BBC - Δείτε βίντεο

Ζελένσκι: Η συγκινητική αγκαλιά του με δημοσιογράφο του BBC - Δείτε βίντεο

Αψήφησε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και «χάρισε» μια αγκαλιά σε μια συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο 

zelesnky
Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από τη χθεσινή επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου στο Λονδίνο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Χθες Τετάρτη ο Ουκρανός πρόεδρος μετέβη στη Βρετανία, την πιο στενή του σύμμαχο μετά τις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά την παροχή στρατιωτικής βοήθειας. Στο πλαίσιο της επίσκεψή του ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Κιέβου συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωπουργό.

Στη συνέχεια ο Ρίσι Σούνακ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ο δεύτερος αποφάσισε να αψηφήσει τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να «χαρίσει» μια αγκαλιά σε μια συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο της ουκρανικής υπηρεσίας του BBC.

H δημοσιογράφος του BBC Ukraine είχε σηκωθεί όρθια για να θέσει το ερώτημά της στον Ουκρανό πρόεδρο, όταν ξαφνικά του είπε ότι θα ήθελε πολύ να τον αγκαλιάσει αλλά πιθανότατα αυτό δεν επιτρεπόταν. «Γιατί όχι;» απάντησε αμέσως ο Ζελένσκι, προτού πλησιάσει τη δημοσιογράφο και ανταλλάξουν μια ζεστή αγκαλιά, με τον Ρίσι Σούνακ να χαμογελάει και να χειροκροτάει στο πίσω μέρος.




Ο Ζελένσκι πραγματοποιεί αιφνιδιαστική περιοδεία στην Ευρώπη από χθες Τετάρτη. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι που πραγματοποιεί στο εξωτερικό μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, έπειτα από μια πρώτη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο.

Μετά την επίσκεψή του στη Βρετανία, ο Ζελένσκι ταξίδεψε στη Γαλλία, όπου δείπνησε με τον Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Ο Ζελένσκι ζήτησε από το Λονδίνο και το Παρίσι να δοθούν στη χώρα του μαχητικά αεροσκάφη «το συντομότερο δυνατό» προκειμένου να απωθηθεί η ρωσική επίθεση.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός πρόεδρος και ο Γάλλος ομόλογός του μεταβαίνουν σήμερα στις Βρυξέλλες από το Παρίσι για να παραστούν στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία. Οι δύο ηγέτες αναμένονταν στις 10:00 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας) στη βέλγικη πρωτεύουσα.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνολάκης: Είμαστε στο «παράθυρο» του αιώνα για σεισμό 8,5 Ρίχτερ στο ελληνικό τόξο

Σόκαρε η εμφάνιση του Post Malone - «Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» λένε οι φαν

Νεογέννητα και Εμινέ επιστράτευσε ο Ερντογάν μετά τη γκρίνια για την αντίδραση στον σεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης