Ινδία: Λεοπάρδαλη εισέβαλε σε δικαστήριο - Τραυμάτισε έξι ανθρώπους - Δείτε βίντεο
Το δικαστήριο βρίσκετα σε προάστιο που είναι κοντά σε δάσος με λεοπαρδάλεις
Στιγμές τρόμου έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη (8/2) στο δικαστήριο της πόλης Γκαζιαμπάντ στην Ινδία όταν στον χώρο εισέβαλε μια λεοπάρδαλη.
Το αιλουροειδές, το οποίο είναι άγνωστο ακόμα πώς μπήκε στο δικαστήριο, συνολικά τραύματισε έξι ανθρώπους σε χέρια και πρόσωπο.
Σε βίντεο μέσα από τα δικαστήρια έχουν καταγραφει οι προσπάθειες να περιοριστεί η λεοπάρδαλη είτε με ξύλα είτε με δίχτυα.
Η Γκαζιαμπάντ είναι στην ανατολική άκρη της πρωτεύουσας της Ινδίας, Νέο Δελχί, κοντά σε δάσος γεμάτο με λεοπαρδάλεις.
Στην Ινδία εκτιμάται ότι ζουν περίπου 12.000 λεοπαρδάλεις με το συγκεκριμένο είδος να είναι προστατευόμενο.
Ωστόσο Ινδοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι μια λεοπάρδαλη σκοτώνεται καθημερινά στη χώρα καθώς έχουν αυξηθεί οι εμφανίσεις των συγκεκριμένων αιλουροειδών σε κατοικημένες περιοχές.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.