Ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής Μέρντοκ και Μπρουκς

Ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής Μέρντοκ και Μπρουκς

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ έχει κληθεί να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής της βρετανικής βουλής η οποία είναι αρμόδια για τα μέσα ενημέρωσης..

Ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής Μέρντοκ και Μπρουκς
Ο Ρούπερτ Μέρντοκ έχει κληθεί να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής της βρετανικής βουλής η οποία είναι αρμόδια για τα μέσα ενημέρωσης για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τις κατηγορίες ότι εφημερίδες του υπέκλεπταν τηλεφωνικές συνομιλίες, όπως δήλωσε σήμερα ένα μέλος της επιτροπής στο ραδιοφωνικό σταθμό BBC.

Ο βουλευτής των Εργατικών Τομ Ουότσον, που είναι μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού, δήλωσε ότι η επιτροπή επιθυμεί να μιλήσει στον επικεφαλής του ομίλου News Corp Ρούπερτ Μέρντοκ, στον γιο του Τζέιμς Μέρντοκ και στη Ρεμπέκα Μπρουκς, επικεφαλής της θυγατρικής εταιρείας του Μέρντοκ News International και πρώην διευθύντριας της εφημερίδας News of the World.

Κλείσιμο
"Έχουμε κάποιες ερωτήσεις που θέλουμε να κάνουμε σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους", δήλωσε ο Ουότσον στο BBC Radio 4. "Τους έχουμε καλέσει και θέλουμε να τους συναντήσουμε την επόμενη Τρίτη".

Πάντως σύμφωνα με τον Ουότσον είναι πιθανόν να αρνηθούν την πρόσκληση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης