Καϊσέρισπορ: Χτυπήθηκε από κεραυνούς το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του Κολοβέτσιου

Καϊσέρισπορ: Χτυπήθηκε από κεραυνούς το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του Κολοβέτσιου

Η πτήση αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο πιλότος προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στην Καισάρεια, με όλα τα μέλη της αποστολής να είναι καλά στην υγεία τους

dimitrios-kolovetsios
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Δημήτρη Κολοβέτσιου και την ομάδα του, Καϊσέρισπορ χτυπήθηκε δις από κεραυνούς και οδηγήθηκε σε αναγκαστική προσγείωση.

Περιπετειώδες αποδείχθηκε το ταξίδι που ξεκίνησε να κάνει η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου από την Καισάρεια για την Κωνσταντινούπολη για τον εκτός έδρας αγώνα που έχει να δώσει κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αφού το αεροπλάνο που μετέφερε το τουρκικό κλαμπ χτυπήθηκε δύο φορές από κεραυνούς.

Όπως είναι λογικό η πτήση αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο πιλότος προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στην Καισάρεια, με όλα τα μέλη της αποστολής να είναι καλά στην υγεία τους. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας ανέφερε για το συμβάν:
Κλείσιμο

«Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση».

πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η αγκαλιά της Μαρίνας Σάττι στο Nemo, όταν ανακοινώθηκε το 12άρι της Ελλάδας στην Ελβετία στη Eurovision


Μητσοτάκης στη Milliyet: Σημαντικό να διατηρούνται ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας - Είμαι απογοητευμένος για την Μονή της Χώρας


Μεγάλη νικήτρια της Eurovision η Ελβετία - Το non-binary Nemo, το σπασμένο τρόπαιο και η αποθέωση στο Twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης