Βρετανία: Αποκαλύφθηκε ο φαρσέρ που έκανε «άνω - κάτω» μετάδοση του BBC

Βρετανία: Αποκαλύφθηκε ο φαρσέρ που έκανε «άνω - κάτω» μετάδοση του BBC

Ο Γκάρι Λίνεκερ και ο Άλαν Σίρερ πάλευαν να μην ξεκαρδιστούν και χειρίστηκαν εξαιρετικά μια ντροπιαστική φάρσα - Ποιος είναι ο YouTuber φαρσέρ

lineker-phone-farsa
Την ώρα που Βρετανοί τηλεθεατές παρακολουθούσαν χθες το βράδυ στο BBC τον αγώνα της Γουλβς με τη Λίβερπουλ για την παλαιότερη διοργάνωση ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Αγγλίας, ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται βογγητά και αναστεναγμοί ηδονής με την διεύθυνση του βρετανικού δικτύου να κάνει λόγο για άκομψη φάρσα και να απολογείται για το συμβάν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», το ΒΒC ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό επισημαίνοντας ότι ήταν μία ντροπιαστική φάρσα στη διάρκεια της κάλυψης του Κυπέλλου Αγγλίας κι ότι το θέμα ερευνάται. «Ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές που προσβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του ποδοσφαίρου χθες το απόγευμα.Διεξάγουμε έρευνα για το πώς συνέβη αυτό», ήταν το μήνυμα του βρετανικού δικτύου.

Δείτε το βίντεο με τη φάρσα:
Sex noises interrupt live broadcast
Κλείσιμο

 

Οπρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πλέον τηλεσχολιαστής, Γκάρι Λίνεκερ έγινε κόκκινος σαν ντομάτα υπό τους ήχους των βογγητών καθώς αυτά ακούγονταν για πάνω από δέκα λεπτά, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η κατάσταση είναι «λίγο θορυβώδης» . Μάλιστα τόνισε αστειευόμενος: «Θα σταματήσεις να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Ντάνι», αναφερόμενος στον συνομιλητή του, Ντάνι Μέρφι.


Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του σετ. Για σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό», έγραψε ο Λίνεκερ ανεβάζοντας μια φωτογραφία του κινητού τηλεφώνου.
 

«Το ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, πριν από τη σέντρα στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου μεταξύ των ομάδων Γουλβς- Λίβερπουλ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Guardian».
 
We Pranked Wolves vs Liverpool FA Cup Sex Sound!
 

Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε και ο ιθύνων νους  της άκομψης φάρσας σε έναν αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας. Ο λόγος για τον «φαρσέρ» Ντάνιελ Τζάρβις. Πρόκειται για έναν YouTuber  με ελάχιστους ακολούθους και προβολές ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτός ήταν πίσω από τη φάρσα δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Twitter που φαίνεται να τον δείχνει στο τηλεοπτικό στούντιο στο Molineux.

Το βίντεο στο YouTube στο οποίο δείχνει το παρασκήνιο της φάρσας έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 300.000 προβολές.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Οι τέσσερις του τάκου και η… βόμβα της Μαριαλένας – Δείτε βίντεο

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η στιγμή της αποχώρησης της μητέρας του εν μέσω συνθημάτων - Δείτε βίντεο

Dentist pass: Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά 6-12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης