Σαρλίν του Μονακό: «Είμαι πολύ καλύτερα»

Για πρώτη φορά αφότου επέστρεψε από την Ελβετία, όπου νοσηλευόταν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου σπάει τη σιωπή της

Charlen2
Ανοίγοντας την καρδιά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Monaco Matin», η «θλιμμένη πριγκίπισσα» του οίκου των Μονεγάσκων, Σαρλίν, υποστηρίζει ότι «τώρα, πλέον, νιώθει πολύ καλύτερα».

Η 44χρονη πριγκίπισσα του Μονακό παραδέχεται ότι αναρρώνει σιγά-σιγά παλεύοντας με θάρρος για να νικήσει τα ψυχικά της προβλήματα και να ενταχθεί κανονικά στην καθημερινότητά της.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η πριγκίπισσα Σαρλίν ένιωσε την ανάγκη να παραχωρήσει μία σπάνια συνέντευξη σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας της.

Έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα
Επιστρέφοντας τον Μάρτιο από την Ελβετία στο Μονακό, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας της, η Σαρλίν δηλώνει ότι έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω της.

Την πρώτη φορά που έφυγε από το Μονακό με το πρόσχημα ότι θέλει να κάνει... σαφάρι, μετέβη στη Νότια Αφρική όπου γεννήθηκε. Εκεί υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις στη ρινική κοιλότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού. Την ίδια ώρα, η πολύμηνη απουσία της είχε πυροδοτήσει φήμες περί χωρισμού της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.
Charlen1
Κλείσιμο


Μετά τη Νότια Αφρική, όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, η Σαρλίν επέστρεψε εμφανώς ταλαιπωρημένη για λίγες ημέρες στην οικογένειά της, το Μονακό.

Δεν έμεινε όμως πολλές ημέρες στο πλευρό του συζύγου της και των παιδιά της. Νοσηλεύτηκε σε ειδική κλινική στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τα ψυχικά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν.

Κάνει ένα βήμα τη φορά
«Αντιμετωπίζω το μέλλον κάνοντας ένα βήμα τη φορά», επισημαίνει η Σαρλίν στη συνέντευξη προσθέτοντας ότι φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια ύπαρξης του ιδρύματος που διευθύνει.

Το ίδρυμα είναι αφιερωμένο στα παιδιά, την κολύμβηση και την ασφάλειά τους στη θάλασσα και φέρει το όνομα της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης «Fondation Princesse Charlene de Monaco».

«Θα ήθελα να επεκτείνω τους στόχους του ιδρύματός μου διεθνώς», δήλωσε η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Την ίδια ώρα, για τον Τομά Περνέτ, δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα του Οίκου των Μονεγάσκων, η Σαρλίν θα μπορούσε να γράψει τα απομνημονεύματά της.

Charlen


Κάτι σαν αυτό που έκανε ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων, πρίγκιπας Χάρι, τα απομνημονεύματα του οποίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2023, προκαλώντας αναμπουμπούλα στα βρετανικά βασιλικά Ανάκτορα και αμαυρώνοντας την εικόνα του Στέμματος.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό «Gala», ο δημοσιογράφος Περνέτ υποστηρίζει ότι, γράφοντας ένα βιβλίο - παρόμοιο με την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, «θα έκανε καλό στην Σαρλίν του Μονακό».

«Θα μπορούσε να σημαίνει «ένα ισχυρό αίσθημα ενσυναίσθησης και την ικανότητα να ξεπερνάς τα όρια...
Και σίγουρα θα ήταν σοκαριστικό για τον Οίκο των Μονεγάσκων...», προσθέτει.

Το άκρως απόρρητο συμβόλαιο
Αν και στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Monaco Matin», η 44χρονη Σαρλίν αποφεύγει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, γαλλικά ΜΜΕ έγραφαν τον περασμένο Ιούνιο ότι ο σύζυγός της φέρεται να έχει υπογράψει ένα «άκρως απόρρητο συμβόλαιο», σύμφωνα με το οποίο θα καταβάλει στη μητέρα των διδύμων τους το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ, το χρόνο για να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα.

Ο 64χρονος γαλαζοαίματος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έχει την κατά είκοσι χρόνια μικρότερή του πριγκίπισσα στο πλευρό του στις επίσημες εκδηλώσεις, όπου επιβάλλεται να δίνουν οικογενειακώς το «παρών».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Τρομερή κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, στην... αποστολή για τον τελικό ο Αγουέρο - Δείτε βίντεο

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι μεγάλοι οι πειρασμοί, δύσκολο να πεις όχι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης