Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό και γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό και γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της

Η οικογενειακή φωτογραφία στα social media – H πριγκίπισσα ήταν άφαντη από τις 21 Μαρτίου

Charline
Η πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της. Η βασιλική οικογένεια που εδώ και καιρό ήταν χωρισμένη βρέθηκε ξανά μαζί και πέρασε τις διακοπές του Πάσχα.

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον λογαριασμό της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Ιnstagram, οι γαλαζοαίματοι του Μονακό απεικονίζονται όλοι μαζί ντυμένοι στα λευκά έχοντας στο πλάι και ένα λαγουδάκι μέσα σε ένα πασχαλιάτικο καλάθι.

«Καλό Πάσχα», ήταν η λιτή λεζάντα που συνόδεψε την οικογενειακή φωτογραφία.



Η 44χρονη Σαρλίν, μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες στα stories της συμπεριλαμβανομένης και μιας οικογενειακής στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του παλατιού. Η Σαρλίν, ο Αλμπέρτος και τα δυο τους παιδιά Τζακ και Γκαμπριέλα γιόρτασαν την Ανάσταση όπου λειτούργησε ο ιερέας του παλατιού από το 1958 Père Penzo.

Sarlin_Family
Sarlin_Family1
Κλείσιμο


Η φωτογράφηση έγινε στο παλάτι δίπλα στη μικρή οικογενειακή πισίνα, την οποία είχε εγκαταστήσει στον κήπο ο πρίγκιπας Ράινερ Γ'. Είναι το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο από τον Αύγουστο και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τότε που έγιναν άτυπες πόζες στην αυλή του παλατιού τον Νοέμβριο για τον εορτασμό της επιστροφής της πριγκίπισσας Charlene από τη Νότια Αφρική.

Μέρες μετά από αυτό το πορτρέτο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είχε φύγει για να ζητήσει ιατρική βοήθεια σε μια ελβετική κλινική.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό στις αρχές Μαρτίου, συνεχίζοντας τη θεραπεία της στο πριγκιπάτο, αλλά δεν είχε εμφανιστεί δημόσια και δεν είχε ξαναρχίσει τις επίσημες εμφανίσεις της.

Η φωτογραφία της Κυριακής ανέβηκε στα social media μετά τη λήξη της καραντίνας του πρίγκιπα Αλβέρτου ο οποίος είχε βρεθεί θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό.


Ειδήσεις σήμερα:

Σαγκάη: Σε σύγχυση η κυβέρνηση, ως την Τετάρτη θα άρει το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται


O Κρις Νοθ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες


Μπακς-Μπουλς: Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... ημίχρονο και οι Έλληνες του Fiserv Forum - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης