Η πριγκίπισσα Σαρλίν λαμπερή «πρωταγωνίστρια» στην εθνική γιορτή του Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν λαμπερή «πρωταγωνίστρια» στην εθνική γιορτή του Μονακό

Το περασμένο έτος η Σαρλίν είχε εισαχθεί σε κλινική ψυχικής υγείας στη Ζυρίχη και δεν παρέστη στις εκδηλώσεις - Διαλύονται τα «σύννεφα» στο γάμο του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου με την πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης

charlene
Δυναμικό «παρών» έδωσε στους εορτασμούς για την εθνική γιορτή του Μονακό το Σάββατο, η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν.

Το 2020 η εθνική γιορτή του πριγκιπάτου, στις 19 Νοεμβρίου, δεν έγινε λόγω της πανδημίας ενώ το 2021 η Σαρλίν δεν μπόρεσε να παραστεί, καθώς έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Νότιο Αφρική και αφού επέστρεψε στο Μονακό στα μέσα Νοεμβρίου, αμέσως μετά εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης για να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, το παλάτι με ανακοίνωσή του είχε ενημερώσει για την απουσία της συζύγου του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου από τις εκδηλώσεις της εθνικής γιορτής του πριγκιπάτου.

Ένα χρόνο μετά φαίνεται πως τα προβλήματα υγείας της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού, όχι μόνο έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις της εθνικής γιορτής του πλούσιου πριγκιπάτου, αλλά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την λαμπερή της εμφάνιση.

Η Σαρλίν μαζί με τον Αλβέρτο, τα δίδυμα παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα και με όλα τα μέλη της οικογένειας Γκριμάλντι επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου τον Καθεδρικό ναό του Μόντε Κάρλο για τη θεία λειτουργία και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν έξω από το ναό ενώ αργότερα χαιρέτισαν το πλήθος από το μπαλκόνι του παλατιού, όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Κλείσιμο
Αν και είναι γνωστό πως οι δύο αδελφές του Αλβέρτου, πριγκίπισσες Στεφανία και Καρολίνα, διακρίνονται για την κομψότητά τους, αυτή την φορά η Σαρλίν ήταν η «πρωταγωνίστρια» της ημέρας.

Η πριγκίπισσα εντυπωσίασε με το μακρύ λευκό παλτό της, το μεγάλο μαύρο καπέλο, το οποίο συνδύασε με μαύρα γάντια και τα μικρά σκουλαρίκια πέρλες ενώ είχε συνέχεια δίπλα της τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την κόρη της, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Ο μικρός Ζακ φορούσε στρατιωτική στολή και μιμήθηκε τον πατέρα του χαιρετώντας στρατιωτικά το πλήθος. Η μικρή Γκαμπριέλα φορούσε κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο, όπως η μητέρα της.



Το περασμένο έτος στην εθνική γιορτή του Μονακό τα δύο πριγκιπόπουλα είχαν συγκινήσει καθώς κρατούσαν ζωγραφιές που είχαν φτιάξει και έγραφαν στα αγγλικά «Μαμά σ΄αγαπάμε» και «Μαμά μας λείπεις». Τα παιδιά της Σαρλίν έδειχναν θλιμμένα και η θεία τους, πριγκίπισσα Καρολίνα, προσπαθούσε να συγκρατήσει τον μικρό Ζακ, που ήταν ανήσυχος. Δεν είναι τυχαίο που το Σάββατο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ο πρίγκιπας Ζακ κρατούσε συνεχώς το χέρι της μητέρας του.

Αλβέρτος και Σαρλίν πιο δεμένοι από ποτέ - Το βραβείο του πρίγκιπα στην σύζυγό του

Εκείνη την περίοδο η πολύμηνη απουσία της Σαρλίν στην Νότιο Αφρική και η αποχή από τα επίσημα καθήκοντά της στο πριγκιπάτο επί μακρόν αναζωπύρωσαν τις φήμες πως ο γάμος του Αλβέρτου με την πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης διέρχεται σοβαρή κρίση.

Σε αυτό συνέβαλε και η αποκάλυψη πως, εκτός από τα δύο εξώγαμα τέκνα του πρίγκιπα, μια 35χρονη Βραζιλιάνα απειλούσε να κινηθεί νομικά, αν ο γιος του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι δεν αναγνωρίσει την 17χρονη κόρη της ως βιολογικό του τέκνο. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε το 2005, όταν ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος είχε συνάψει, ήδη, σχέση με την Σαρλίν.

Πάντως, τα «σύννεφα» στο γάμο του Αλβέρτου και της Σαρλίν φαίνεται πως έχουν αρχίσει να διαλύονται. Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες από την εθνική γιορτή του πλούσιου πριγκιπάτου, όπου το ζεύγος μοιάζει ανέμελο και χαμογελαστό ενώ γαλλικά και ισπανικά περιοδικά τονίζουν πως «ο Αλβέρτος και η Σαρλίν είναι πιο κοντά από ποτέ».

Μάλιστα, την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας βράβευσε την σύζυγό του για την προσφορά της στον αθλητισμό αλλά και για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει η Σαρλίν σε αυτόν τον τομέα στο πριγκιπάτο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2000 στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης «Mare Nostrum» στο Μόντε Κάρλο.


Ειδήσεις σήμερα:

Λιβύη: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Τρίπολης στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΕ για Δένδια

Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία της Γερμανίας: Μαζέψτε νερό, κονσέρβες και κεριά, έρχονται μπλακ άουτ

Ρουσλάνα: Στην αντιπολεμική συγκέντρωση Ουκρανών στην πλατεία Συντάγματος η τραγουδίστρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης