Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε λόγο για 258 βομβαρδισμούς του ρωσικού στρατού σε περίπου 30 οικισμούς της Χερσώνας (νότια) την τελευταία εβδομάδα.
Στο καθιερωμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ζελένσκι είπε απόψε ότι οι εισβολείς κατέστρεψαν επίσης ένα αντλιοστάσιο που τροφοδοτούσε με νερό την πόλη Μικολάιφ, στα βορειοδυτικά της Χερσώνας.
Στις αρχές του μήνα, τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου, αλλά μετά την ανασυγκρότησή τους στην αντίπερα όχθη συνέχισαν τα πλήγματα σε πόλεις και χωριά της περιφέρειας.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.