Ο Πούτιν «έχει όντως Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας» λέει πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών

Ο Πούτιν «έχει όντως Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας» λέει πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών

Σύμφωνα με τα email του «κατασκόπου» που διέρρευσαν, ο Ρώσος πρόεδρος λαμβάνει μεγάλες ποσότητες στεροειδών και αναλγητικών και εμφανίζει σοβαρές παρενέργειες

putin_neo
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν «έχει όντως πάρκινσον και καρκίνο του παγκρέατος» αναφέρουν email από πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στα οποία απέκτησε πρόσβαση η Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, τα έγγραφα του Ρώσου κατασκόπου που ανήκει στον στενό κύκλο του Κρεμλίνου φαίνεται να επιβεβαιώνουν αρκετές από τις φήμες που αναπαράγονται το τελευταίο διάστημα από δυτικά ΜΜΕ, περί σοβαρών προβλημάτων υγείας του 70χρονου ηγέτη.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει διαγνωστεί με Πάρκινσον πρώιμου σταδίου, αλλά η νόσος εξελίσσεται ήδη... Αυτό το γεγονός θα διαψευσθεί με κάθε δυνατό τρόπο και θα παραμείνει κρυφό. Ο Πούτιν λαμβάνει τακτικά μεγάλες ποσότητες ισχυρών στεροειδών και του χορηγούνται ενέσεις με καινοτόμα αναλγητικά προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση του καρκίνου του παγκρέατος, με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα», αναφέρουν τα email.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν υποφέρει μόνο από έντονο πόνο, αλλά και από παρενέργειες των φαρμάκων, όπως πρήξιμο στο πρόσωπο και κενά μνήμης.



«Στον στενό του κύκλο, κυκλοφορούν επίσης φήμες ότι εκτός από τον καρκίνο του παγκρέατος, που εξαπλώνεται σταδιακά, ο Πούτιν νοσεί και με καρκίνο του προστάτη», αναφέρεται στα email.

To Κρεμλίνο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί από κάμερες να παρουσιάζει τρέμουλο στα χέρια ή στα πόδια.

Κλείσιμο
Πρόσφατα, ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίστηκε με σημάδια στο πάνω μέρος του χεριού του που έμοιαζαν να προκλήθηκαν από κάποιου είδους ενδοφλέβια θεραπεία, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερες εικασίες για την υγεία του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης