Θα πληρώνατε 57.000 δολάρια για να σας θάψουν ζωντανούς;

Θα πληρώνατε 57.000 δολάρια για να σας θάψουν ζωντανούς;

Ρωσική εταιρεία πιστεύει πως έχει βρει τον τρόπο για να αντιμετωπίζουμε τα άγχη και τους φόβους μας

Burried_Alive
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο και όχι άδικα. Μια ρωσική εταιρεία όμως προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη δική τους κηδεία και να βιώσουν την εμπειρία να θαφτούν ζωντανοί έναντι του ποσού των 57.000 δολαρίων. Όπως υποστηρίζει η εταιρία με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους.

Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά της το οποίο υπόσχεται να βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και «ψυχικές ικανότητες» αλλά κυρίως να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη» τους.

Η Preobrazhenskaya περιέγραψε τη νοσηρή προσφορά ως «μια δυνατή κίνηση να αγωνίζεσαι για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον».
Rosida_Tafes
Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya
Υπάρχουν δύο πακέτα που προσφέρει η εταιρεία στον ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία: Το φτηνό και το ακριβό πακέτο. Η «διαδικτυακή κηδεία», η οποία κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και χρεώνεται ως «θεραπεία στρες για φόβους και άγχη»- και η κηδεία «πλήρους εμβάπτισης», η οποία θάβει τους πελάτες για έως και μία ώρα.

Το ακριβό πακέτο των 57.000 δολαρίων περιλαμβάνει μια πλήρη θρησκευτική τελετή και μια «υποχρεωτική αναζωογόνηση» η οποία υποτίθεται ότι ανανεώνει την «επιθυμία του ατόμου να ζήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις ώρες με τον παπά-Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους


Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε εξώφυλλό της που έχει ήδη κυκλοφορήσει


Τζορτζ Κλούνεϊ για την πρόταση γάμου στην Αμάλ Αλαμουντίν: «Ήταν καταστροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης