Σε τέσσερις μήνες φυλάκιση καταδίκασε ομοσπονδιακός δικαστής τον πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον.Ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου Καρλ Νίκολς επέβαλε επίσης χρηματικό πρόστιμο ύψους 6.500 δολαρίων στον άλλοτε στενό συνεργάτη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Μετά την ανακοίνωση της ποινής, ο δικαστής είπε ότι ο Μπάνον δεν έχει αποδεχτεί την ευθύνη για τις πράξεις του. «Ο σεβασμός στο Κογκρέσο είναι φυσικά ένα σημαντικό κομμάτι του συνταγματικού μας συστήματος», είπε, προσθέτοντας ότι η ποινή έχει σκοπό να στείλει ένα μήνυμα στο ευρύτερο κοινό.
Ο Νίκολς συμφωνεί να καθυστερήσει την εκτέλεση της ποινής του Μπάνον, εφόσον η έφεση που θα κάνει είναι «έγκαιρη». Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι ο Μπάνον δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή σύντομα. Ο δικαστής Carl Nichols συμφώνησε με το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) ότι ο Bannon δεν είχε δείξει «καμία μεταμέλεια» για τις πράξεις του και «επιτέθηκε στην επίλεκτη επιτροπή σε κάθε βήμα».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία