Μέγκαν Μαρκλ: Περήφανη που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ - «Ήταν παράδειγμα ηγέτη»

Μέγκαν Μαρκλ: Περήφανη που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ - «Ήταν παράδειγμα ηγέτη»

Η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της Βασίλισσας – Μίλησε για την σχέση τους αλλά και τον πρίγκιπα Χάρι

meghan_markle
Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε σήμερα μια νέα συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Variety, όπου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι ο θάνατός της και οι συνέπειες του ήταν «περίπλοκα» θέματα για τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά εκείνος παραμένει «πάντα αισιόδοξος».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Ευρώπη όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, γεγονός που έκανε πιο άμεση την άφιξη τους στην Βρετανία.

Εν μέσω ισχυρισμών ότι αυτή και ο Χάρι έχουν βάλει σκοπό να βλάψουν τη βασιλική οικογένεια από τότε που μετακόμισαν το 2020 στις ΗΠΑ, η Μέγκαν είπε στο περιοδικό ότι «η σχέση τους με τη βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα ζεστή».
Κλείσιμο

Όσον αφορά την παραμονή τους στη Βρετανία για την κηδεία της Βασίλισσας η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε: «Υπήρξε μια τέτοια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης εκεί. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο».

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος από τη βασιλική οικογένεια την είδηση του θανάτου της βασίλισσας τόνισε: «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή».

Η Δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε επίσης τυχερή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «παράδειγμα γυναίκας ηγέτη». Σημείωσε μάλιστα ότι: «νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω».

Παράλληλα, σήμερα είπε ότι αυτή και ο Χάρι είναι «αισιόδοξοι» για το μέλλον και θέλουν να περιτριγυρίζονται από οικογένεια και φίλους.

Η Μέγκαν παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα εμπόδιζε τα παιδιά της αν ήθελαν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία του θεάματος. «Θα έλεγα, "Τέλεια!" Όταν γίνεσαι γονιός, θες πραγματικά τα παιδιά σου να βρουν τα πράγματα που τους προσφέρουν απόλυτη χαρά. Θέλω όμως να μπορέσουν να χαράξουν τον δικό τους δρόμο. Αν είναι η βιομηχανία της ψυχαγωγίας, υπέροχο. Και επίσης, καλή τύχη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να γίνεται κατανοητή από τους άλλους υπογράμμισε: «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Κανείς δεν μου το ρώτησε ποτέ αυτό. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά νομίζω ότι το να νιώθω ότι με καταλαβαίνουν και ότι με βλέπουν είναι πολύ σημαντικό».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η πιο απαιτητική συνέντευξη που πήρε μέχρι τώρα, για το podcast της «Archetypes» απάντησε η Πάρις Χίλτον. «Μίλησα με την Πάρις Χίλτον την περασμένη εβδομάδα. Της είπα στην αρχή ότι ήμουν αγχωμένη για τη συνέντευξή της. Ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, αλλά είχα μια άλλη κρίση γι' αυτήν, που βασίζεται σε όλα όσα έχω δει και δεν μου αρέσει να έχω μία τέτοια άποψη» παραδέχτηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην υποκριτική: «Όχι. Τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω» είπε κατηγορηματικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Αγρίνιο: Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο ύψος της Υλίκης - Νεκρός ο πιλότος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης