Μέγκαν Μαρκλ: «Με έχουν πει παρανοϊκή, υστερική, τρελή - Ο Χάρι με βοήθησε στο χειρότερο σημείο μου»

Μέγκαν Μαρκλ: «Με έχουν πει παρανοϊκή, υστερική, τρελή - Ο Χάρι με βοήθησε στο χειρότερο σημείο μου»

Στο νέο podcast μίλησε για τον χαρακτηρισμό «τρελή» που προσδίδουν στις γυναίκες - Αποκάλυψε ότι έχει αισθανθεί μοναξιά αλλά έχει μάθει να μην εκδηλώνει τα συναισθήματά της δημόσια

harry-meghan-m
Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι την έχουν χαρακτηρίσει «τρελή» και «παρανοϊκή» σε ένα νέο επεισόδιο του podcast Archetypes.

Στο πέμπτο επεισόδιο με τίτλο «η αποκωδικοποίηση της τρέλας», η Δούκισσα του Σάσεξ συνομίλησε με τις ηθοποιούς Constance Wu, Jenny Slate και Deepika Padukone για όσους τις αποκαλούν «τρελές». «Σηκώστε το χέρι αν σας έχουν αποκαλέσει ποτέ τρελή ή υστερική, ή τι θα λέγατε για παλαβές, παρανοϊκές, εκτός εαυτού, εντελώς παράλογες», ρώτησε η Μέγκαν Μαρκλ τις τρεις γυναίκες.

«Εντάξει, καταλάβατε την ουσία. Αν ήμασταν όλες στο ίδιο δωμάτιο και μπορούσαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, νομίζω ότι θα ήταν πολύ εύκολο να δούμε πόσες από εμάς έχουν σηκώσει το χέρι ψηλά. Παρεμπιπτόντως, κι εγώ», πρόσθεσε.
Η Μέγκαν Μαρκλ δεν διευκρίνισε ποιος φέρεται να την αποκάλεσε με αυτά τα λόγια ούτε έδωσε παραδείγματα ή διευκρίνισε αν μιλούσε απλώς για τη δημόσια αντίληψη.

Παράλληλα, τόνισε ότι η λέξη «τρελή» χρησιμοποιείται ξεδιάντροπα «τόσο άνετα» και μίλησε για τη «ζημιά που έχει προκαλέσει στην κοινωνία και στις γυναίκες, ειλικρινά παντού». «Από σχέσεις μέχρι οικογένειες που διαλύονται, καριέρες και ονόματα που καταστρέφονται», είπε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, επέκρινε ορισμένες κωμικές σειρές όπως τα «How I Met Your Mother» και «Scrubs», επειδή παρουσιάζουν τέτοιες «τρελές γυναίκες». «Μας έχουν περάσει αυτές οι ταμπέλες από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση, από φίλους και οικογένεια, ακόμα και από τυχαίους αγνώστους», είπε. «Το θέμα είναι ότι κανείς δεν θέλει αυτή την ταμπέλα».
Η Δούκισσα του Σάσσεξ παραδέχτηκε επίσης ότι - στο «χειρότερο σημείο» της - ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, της βρήκε ψυχολόγο. «Πρέπει να είσαι πραγματικά ειλικρινής σχετικά με το τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και να μη φοβάσαι να συμφιλιωθείς μαζί του για να το ζητήσεις», υπογράμμισε.

Επιπλέον εξήγησε πως υπάρχει ένα «στίγμα γύρω από τη λέξη» και έχει ένα «αποτέλεσμα αποσιώπησης» που πλήττει τις γυναίκες με «πραγματικά προβλήματα ψυχικής υγείας». «Φοβούνται», είπε. «Μένουν σιωπηλές, εσωτερικεύουν τα πάντα και καταπιέζονται για πάρα πολύ καιρό. Το να αποκαλείς κάποιον "τρελό" ή "υστερικό" απορρίπτει εντελώς την εμπειρία του και ελαχιστιποιεί αυτό που νιώθει».

Μοιράστηκε μάλιστα ότι έχει αισθανθεί «μοναξιά», κατά καιρούς, ωστόσο υπογράμμισε ότι έχει μάθει να μην εκδηλώνει τα συναισθήματά της δημόσια.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλύψεις: «Θα σας κάψω ζωντανούς» απειλούσε ο 53χρονος - «Η γυναίκα του μας έδινε 10.000 ευρώ»

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση του Κολωνού η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε τα μηνύματα - «Τα έχουμε χαμένα»

Διπλές αυξήσεις σε 1,3 εκατ. συνταξιούχους - Αυτά είναι τα νέα ποσά, δείτε τα 6 παραδείγματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης