Τζέιν Φόντα: Η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

Τζέιν Φόντα: Η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

Η ανάρτησή της για την περιπέτεια της υγείας της - «Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες»

fonda
Η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ Τζέιν Φόντα με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και ότι λαμβάνει χημειοθεραπεία.

«Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Αυτός είναι ένας πολύ θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε νιώθω τυχερή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός, η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο και στο παρελθόν, συνέχισε λέγοντας ότι είναι «τυχερή» που «έχει ασφάλεια υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπεία». «Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλές δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω και αυτό δεν είναι σωστό», πρόσθεσε.

Η σταρ του «Georgia Rule» αποκάλυψε στους followers της ότι κάνει χημειοθεραπεία εδώ και έξι μήνες, σημειώνοντας ότι δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει  τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.  Η Φόντα είπε ότι ανακάλυψε μέσα από αυτή την περιπέτεια ότι ο καρκίνος είναι «δάσκαλος» και «δίνει προσοχή στα μαθήματα που έχει για εκείνη».

«Ζούμε την πιο σημαντική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας γιατί αυτό που κάνουμε ή δεν κάνουμε αυτή τη στιγμή θα καθορίσει τι είδους μέλλον θα υπάρξει και δεν θα επιτρέψω στον καρκίνο να με εμποδίσει να κάνω ό,τι μπορώ», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτηση της Τζέιν Φόντα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε τον δράστη να τρέχει μετά τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη

Ρωσία: Ο Πούτιν πάσχει (και) από το «σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών»; - Νέα σχόλια για την υγεία του

Ενεργειακή κρίση - G7: Οι υπουργοί Οικονομικών αποφάσισαν να μπει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης