Μακρόν για την υπόθεση Uber: «Αν χρειαζόταν... θα το έκανα ξανά»
Ο Μακρόν εξήγησε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί με κάθε τρόπο ενάντια στην μαζική ανεργία και ότι προς τον σκοπό αυτό πραγματοποιεί συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες
«Αν έπρεπε να το ξανακάνω, θα το έκανα ξανά» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόναναφερόμενος στις επαφές που ως υπουργός Οικονομικών είχε κατά την περίοδο 2014 -2016 με ιθύνοντες της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας Uber.
Ο Μακρόν εξήγησε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί με κάθε τρόπο ενάντια στην μαζική ανεργία και ότι προς τον σκοπό αυτό πραγματοποιεί συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες, φανερά και με την παρουσία των συνεργατών του.
«Αν δημιουργούν θέσεις εργασίας στη Γαλλία, είμαι περήφανος για αυτό και θα το ξανακάνω αύριο και μεθαύριο», είπε.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση καιτις κατηγορίες που εξαπολύει εις βάρος του ο Μακρον είπε: «Έχουν χάσει την πυξίδα. Αν δεν παλέψουμε για καλύτερη εκπαίδευση και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, θα συνεχίσουμε να έχουμε υψηλή ανεργία».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή