Αυστραλία: Νεαρή «δίκασε» τον φίλο της στο TikTok, γιατί έσκασε μύτη στην παραλία με... κάλτσες - Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Νεαρή «δίκασε» τον φίλο της στο TikTok, γιατί έσκασε μύτη στην παραλία με... κάλτσες - Δείτε βίντεο

Ως «έγκλημα» χαρακτήρισε τη στυλιστική επιλογή του - «Παράτα τον φίλο σου» έγραφαν στα σχόλια χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

kaltsa32
«Ρόμπα» έκανε τον Αμερικανό φίλο της μία νεαρή Αυστραλή για την επιλογή του να εμφανιστεί με τις κάλτσες στην παραλία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ήθελε να απολαύσει το μπάνιο του στη θάλασσα, όταν όμως η 20χρονη Αυστραλή είδε τον αγαπημένο της να περπατάει χωρίς παπούτσια με τις κάλτσες στην άμμο, έφριξε και δεν μπορούσε καν να αντικρίσει το θέαμα.

Αφού έκανε κήρυγμα στο φίλο της για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, πήρε το κινητό της, τράβηξε ένα βίντεο και το ανέβασε στο TikTok.


@arte.blythe

♬ Oh No - Kreepa

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το βίντεο της νεαρής από το Περθ με την ίδια να γκρινιάζει ότι ο Αμερικανός φίλος της διέπραξε ένα «έγκλημα», έγινε viral.

Το σχετικό βίντεο με την 20χρονη να εκφράζει την οργή της για το «έγκλημα» του φίλου της κάνοντας και ανάλογες γκριμάτσες για να υπερτονίσει την απέχθεια της για την συμπεριφορά του, συγκέντρωσε 202.900 προβολές.

εγκλημα8


Από την πλευρά τους, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους και, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα, εκατοντάδες ήταν αυτοί που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού σχολιάζοντας ότι είναι «100% ασυγχώρητη». Ένας χρήστης τόνισε ότι ο Αμερικανός «δεν έχει καμία δικαιολογία γι' αυτό που έκανε».

Υπήρξαν και κάποιοι που επιστράτευσαν το χιούμορ τους με έναν από αυτούς να ζητά την άμεση απαγόρευση της εισόδου του Αμερικανού στην παραλία επί 12 μήνες».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε αστειευόμενος στη νεαρή Αυστραλή ότι, μετά από αυτή τη συμπεριφορά, πρέπει να παρατήσει τώρα αμέσως τον φίλο της.

«Ποιος φοράει κάλτσες σε μια παραλία;» υποστηρίζει άλλος.

«Αυτή η άμμος πρέπει να είναι καυτή. Διαφορετικά, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά», προσθέτει.

καλτσα8


Υπήρξαν όμως και κάποιοι που υπερασπίστηκαν τον Αμερικανό, λέγοντας ότι με τις κάλτσες δεν καίγονται τα πόδια του στην άμμο.
«Για να μην καίγονται τα πόδια σας στην άμμο, καθώς αυτός είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ,» σχολίασε ένας χρήστης.

«Είτε η άμμος είναι πολύ καυτή ή μισεί την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά του», είπε ένας άλλος .

«Δεν με βολεύει αυτό που πιστεύετε εσείς οι Αυστραλοί, εγώ θα φοράω πάντα τις κάλτσες μου στην παραλία», παραδέχτηκε ένας Αμερικανός χρήστης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον συμπατριώτη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης