Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός άλλος ένας αντισυνταγματάρχης - Ήταν στενός σύμμαχος του Τσετσένου Ραζμάν Καντίροφ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός άλλος ένας αντισυνταγματάρχης - Ήταν στενός σύμμαχος του Τσετσένου Ραζμάν Καντίροφ

Πρόκειται για τον 49χρονο  Zaur Dimayev ο οποίος βρισκόταν μέσα σε στρατιωτικό SUV σε χωριό του Λουχάνσκ όταν δέχθηκε επίθεση με ουκρανική οβίδα - Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

kantirov_-_tsetsen
Μία νέα σημαντική απώλεια καταγράφει ο ρωσικός στρατός στο μέτωπο του πολέμου με την Ουκρανία καθώς στο Λουχάνσκ σκοτώθηκε ο 49χρονος αντισυνταγματάρχης Zaur Dimayev ο οποίος ήταν στενός σύμμαχος του Τσετσένου πολέμαρχου Ραμζάν Καντίροφ. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο κανάλι Baza στο Telegram ο αντισυνταγματάρχης σκοτώθηκε στο Λουχάνσκ. 

Ο Dimayev βρισκόταν μέσα σε ένα στρατιωτικό SUV όταν δέχθηκε επίθεση με ουκρανική οβίδα. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο κανάλι φέρεται να έχει συνδέσμους με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Πλέον ο αριθμός των νεκρών αξιωματικών ανεβαίνει στους 49 αν και δεν έχει αναρτηθεί επίσημος αριθμός είτε από την ουκρανική είτε από τη ρωσική πλευρά. 

Ο αντισυνταγματάρχης φαίνεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία μαζί με τον οδηγό του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι σκοτώθηκαν δύο Τσετσένοι αστυνομικοί και ακόμα τέσσερις τραυματίστηκαν με την κατάστασή τους να παραμένει άγνωστη. 

Σημειώνεται πως οι Τσετσένοι μαχητές συμμετείχαν σε μάχες στη Μαριούπολη - μάλιστα υπήρχαν βίντεο στα οποία πανηγύριζαν την «άλωσή» της - ενώ οι ίδιες ομάδες ενεπλάκησαν και σε μάχες στο Ντονμπάς ευρισκόμενες στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων  των λεγόμενων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ.



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα κατά Άγκυρας και από το Βερολίνο: «Δεν γίνεται ανεκτή η αμφισβήτηση της ακεραιότητας της Ελλάδας»

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης