Με ανακούφιση αλλά και κριτική διάθεση σχολίασε τη νίκη Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, ο αριστερός ηγέτης Ζαν - Λουκ Μελανσον ο οποίος στον α' γύρο βγήκε τρίτος. Όπως είπε, «είναι πολύ καλό νέο για την ενότητα της Γαλλίας» η επανεκλογή του Γάλλου προέδρο. Επιτέθηκε ωστόσο στις πολιτικές του Εμμανουέλ Μακρον, κυρίως στα θέματα της οικονομίας. Έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο εγγυημένο εισόδημα, στην αύξηση του ηλικιακού ορίου για την συνταξιοδότηση αλλά και την ακρίβεια. Κάλεσε τους πολίτες παράλληλα, να ενταχθούν περισσότερο και πιο ενεργά στην πολιτική λέγοντας «μη σταματάτε, μπείτε στην δραση, ενεργοποίηθειτε».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.