Διακόσιοι ενενήντα εννέα Ουκρανοί πρόσφυγες, εκ των οποίων 81 ανήλικοι, εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο (2/4/2022) στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναλυτικά, εισήλθαν 167 από τον Προμαχώνα, 21 από Ευζώνους και 70 από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθηκαν 31 και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 10. Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 16.730 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 5.117 ανήλικοι.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή