Ζαχάροβα: Η Ουκρανία έχει χάσει το δικαίωμα να έχει τα σημερινά εδάφη της
«Καλούμε τη διοίκηση Ζελένσκι να σκεφτεί για την τύχη της χώρας, του λαού, τη ζωή του πληθυσμού, να βγάλει συμπεράσματα και να λαβει τις κατάλληλες αποφάσεις. Έχουν ήδη χάσει την ευκαιρία για την Ουκρανία να υπάρξει εντός των δικών της συνόρων – μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη Ουκρανία», επεσήμανε
Οι ουκρανικές αρχές έχασαν την ευκαιρία τους για ένα κυρίαρχο κράτος, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης νωρίτερα την Πέμπτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Καλούμε τη διοίκηση Ζελένσκι να σκεφτεί για την τύχη της χώρας, του λαού, τη ζωή του πληθυσμού, να βγάλει συμπεράσματα και να λαβει τις κατάλληλες αποφάσεις. Έχουν ήδη χάσει την ευκαιρία για την Ουκρανία να υπάρξει εντός των δικών της συνόρων – μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη Ουκρανία. Η ευκαιρία αυτή τους δόθηκε για άλλη μια φορά το 2014 και το 2015», επεσήμανε η Ζαχάροβα.
Όπως υποστήριξε εδώ και επτά χρόνια, πρώτα η ομάδα του (πρώην προέδρου της Ουκρανίας) Ποροσένκο και στη συνέχεια η ομάδα του Ζελένσκι πείστηκαν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να κάνουν το κράτος να ευημερήσει.
«Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα διεθνή, πολυμερή και διμερή κανάλια για να εξηγηθεί ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το ουκρανικό κράτος από το να λάβει τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το σχέδιο δράσης των συμφωνιών του Μινσκ, διαφορετικά η χώρα θα καταρρεύσει – αυτό που βλέπουμε τώρα, αυτό που συμβαίνει μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.