Γαλλία: Ο εθνικιστής Ερίκ Ζεμούρ έφαγε... αυγό στο κεφάλι για το καλωσόρισμα - Δείτε βίντεο

Γαλλία: Ο εθνικιστής Ερίκ Ζεμούρ έφαγε... αυγό στο κεφάλι για το καλωσόρισμα - Δείτε βίντεο

Ο υποψήφιος πρόεδρος  βρέθηκε στην πόλη Μοζάκ στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας - Στην τέταρτη θέση τον δείχνουν τα προγνωστικά

25367794
Επεισοδιακή ήταν σήμερα το πρωί η άφιξη του υποψήφιου για την γαλλική προεδρία, Ερίκ Ζεμούρ στην πόλη Μοζάκ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο υποψήφιος με το κόμμα «Reconquest!» (Ανακατάληψη) έφαγε ένα αυγό στο κεφάλι και, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, του το πέταξε για να τον... καλωσορίσει ένας μεσήλικας άνδρας.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», οι άνδρες ασφαλείας που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τον Ζεμούρ απομάκρυναν τον άνδρα.

🔴Agression: Éric Zemmour visé par un jet d'œuf à son arrivée à Moissac


«Βλέπουμε από ποια πλευρά έρχεται η βία, υπάρχουν άνθρωποι που δεν υποστηρίζουν τη δημοκρατική συζήτηση», δήλωσε ο εθνικιστής και πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας Le Figaro κατά την είσοδό του στο δημαρχείο της πόλης.

Κλείσιμο
Τον Ζεμούρ υποδέχτηκε ο δήμαρχος της Μοζάκ, Ρομέν Λοπέζ, που ανήκει στο κόμμα της σταρ της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν «Εθνική Συσπείρωση» (RN).

Το βίντεο με το αυγό να πέφτει στον Ζεμούρ κάνει το γύρο του Διαδικτύου, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών του Απριλίου.

Ο Μακρόν εξασφαλίζει το 59% των ψήφων στο δεύτερο γύρο νικώντας την Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinionway/Kea Partners για την εφημερίδα «Les Echos».

Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Μακρόν αναμένεται να αποσπάσει το 30% των ψήφων.

Ακολουθεί η Μαρίν Λεπέν με 17%, η υποψήφια της Δεξιάς, Βαλερί Πεκρές με 12%, ο Ερίκ Ζεμούρ με 12% όπως και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Ζαν-Λυκ Μελανσόν.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχούν πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο - Ο Πούτιν βομβαρδίζει πόλεις για να «σπάσει» ο Ζελένσκι

Αγριεύει ο «Φίλιππος» από το μεσημέρι με χιόνια και στην Αττική - Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

«Δεν θα χρησιμοποιούσα την ασθένεια των παιδιών για να φέρω πίσω τον Μάνο, εγώ του είπα να φύγει» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης