Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ρωσικό κονβόι έξω από το Κίεβο έχει «ανακατανεμηθεί» - Δείτε φωτογραφίες από δορυφόρο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ρωσικό κονβόι έξω από το Κίεβο έχει «ανακατανεμηθεί» - Δείτε φωτογραφίες από δορυφόρο

Οι δορυφορικές εικόνες τραβήχτηκαν στις 11:37 π.μ. ώρα Κιέβου την Πέμπτη

maxar_kyiv1
Με τα σύννεφα να καθαρίζουν προσωρινά πάνω το Κίεβο, νέες δορυφορικές εικόνες που λήφθηκαν νωρίτερα την Πέμπτη δείχνουν ότι η ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή βορειοδυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας που εκτεινόταν σε περισσότερα από 64 χιλιόμετρα έχει «διασκορπιστεί σε μεγάλο βαθμό και ανακατανεμηθεί», λέει η Maxar Technologies.

Οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι ορισμένα στοιχεία της συνοδείας έχουν «επανατοποθετηθεί» σε δάση και δεντρόφυτες περιοχές κοντά στη Λουμπιάνκα της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη Maxar. Οι δορυφορικές εικόνες τραβήχτηκαν στις 11:37 π.μ. ώρα Κιέβου την Πέμπτη.



Ακριβώς βόρεια της αεροπορικής βάσης Αντόνοφ στο Γκοστομέλ της Ουκρανίας, φαίνονται ρωσικά στρατιωτικά οχήματα σταθμευμένα σε δρόμους σε κατοικημένες περιοχές 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Κιέβου.

οζερα


Ρυμουλκούμενο πυροβολικό και άλλα οχήματα φαίνονται να κρύβονται σε αραιά σημεία δέντρων κοντά στη Λουμπιάνκα — περίπου 5 χλμ βορειοδυτικά της αεροπορικής βάσης Αντόνοφ.

maxar_trees
Κλείσιμο


Στην Μπερεστιάνκα  - 16 χλμ δυτικά της αεροπορικής βάσης - μια σειρά από φορτηγά με εκτοξευτές πυραύλων, όπως λέει ο Maxar, τοποθετούνται σε ένα χωράφι κοντά σε δέντρα.

berestyanka


Νοτιοανατολικά του Ιβάνκιβ - το τέλος της αυτοκινητοπομπής των 64 χλμ - πολλά φορτηγά και εξοπλισμός εξακολουθούν να εμφανίζονται στο δρόμο.

ivankiv




Ειδήσεις σήμερα:

Η μάχη των Βερσαλλιών: Η Ε.Ε. αποφασίζει για το κόστος της κρίσης - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη - Το στοίχημα Μακρόν για ευρωομόλογο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία λέει ότι η τραυματισμένη έγκυος στη Μαριούπολη είναι… ηθοποιός


Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν 20 εκατ. δολάρια για την Ουκρανία και συνεχίζουν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης