Η τεράστια διαφορά της «γλώσσας του σώματος» του Ζελένσκι από εκείνη του Πούτιν - Δείτε βίντεο

Η τεράστια διαφορά της «γλώσσας του σώματος» του Ζελένσκι από εκείνη του Πούτιν - Δείτε βίντεο

Σαν τη μέρα με τη νύχτα οι δύο ηγέτες...

zelenskyy_putin_new_xr
Η θαρραλέα στάση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την έναρξη του πολέμου στη χώρα του μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει αρκετά θετικές εντυπώσεις στο διεθνές κοινό, κάτι που αντανακλάται στα social media, όπου πολλοί χρήστες πλέκουν το εγκώμιο του Ουκρανού ηγέτη.

Ένα πρόσφατο στιγμιότυπο από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζελένσκι, κατά το οποίο εισέρχεται στην αίθουσα κουβαλώντας ο ίδιος την καρέκλα του, χαιρετά φιλικά τους δημοσιογράφους και κάθεται απέναντί τους, αποπνέοντας αμεσότητα και ειλικρίνια, τράβηξε την προσοχή ορισμένων σχολιαστών.



«Φέρνει ο ίδιος την καρέκλα του, κάθεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τους δημοσιογράφους, μιλά με κουράγιο και ειλικρίνεια, δεν φοβάται τίποτα. Αυτός είναι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ένας πραγματικός ηγέτης του ελεύθερου κόσμου», γράφει μια σχολιάστρια στο Twitter.

«Αυτός ο άνθρωπος ηγείται με κουράγιο μιας χώρας σε πόλεμο ΚΑΙ κουβαλάει τη δική του καρέκλα σε συνέντευξη Τύπου» αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.



Κλείσιμο
Η γλώσσα του σώματος του Ουκρανού προέδρου, με την αμεσότητα που αποπνέει, διαφέρει ομολογουμένως αρκετά από εκείνη του Ρώσου προέδρου. Οι πρόσφατες φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από συναντήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν με ξένους ηγέτες και αξιωματούχους έδειχναν τον Ρώσο πρόεδρο να κάθεται σε μεγάλη απόσταση από τους συνομιλητές του, με ύφος σοβαρό και απόμακρο.

Η «αυστηρότητα» με την οποία απευθύνεται, ακόμα και σε άτομα της εμπιστοσύνης του (χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη στιχομυθία του με τον επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας που έγινε viral) έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πρόσωπο που δείχνει προς τα έξω ο Ουκρανός ομόλογός του.





Στο απόμακρο προφίλ του Πούτιν αναφέρθηκε έμμεσα και ο ίδιος ο Ζελένσκι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου από το Κίεβο, όπου κάλεσε τον Πούτιν να τον συναντήσει «πρόσωπο με πρόσωπο».


Ο Ουκρανός ηγέτης αναφέρθηκε στο μακρύ τραπέζι που χρησιμοποιεί ο Πούτιν για αρκετές συναντήσεις του με ξένους ηγέτες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάτσε για να διαπραγματευτούμε, όχι με 30 μέτρα απόσταση» δήλωσε ο Ζελένσκι για να συμπληρώσει: «δεν δαγκώνω. Τι φοβάσαι;».

 To τραπέζι «παγοδρόμιο» του Πούτιν:


macron_putin
Σχόλια για τη συνέντευξη Τύπου του Ζελένσκι:











Δείτε βίντεο: Δείτε την τεράστια διαφορά της «γλώσσας του σώματος» του Ζελένσκι από εκείνη του Πούτιν
Δείτε την τεράστια διαφορά της «γλώσσας του σώματος» του Ζελένσκι από εκείνη του Πούτιν


Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο Γιώργος Κυπαρίσσης - Οι απαγωγείς τον άφησαν στην Τατοΐου και πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ

Ξεκίνησε από την πόλη Ουμάν το κονβόι των Ελλήνων - Στον δρόμο της εξόδου από την Ουκρανία

Φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια: Ο Τζόνσον κατηγορεί τη Ρωσία ότι απειλεί «την ασφάλεια όλης της Ευρώπης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης