Φρικτή δολοφονία στο Λας Βέγκας: Ο φίλος της μητέρας σκότωσε το αγοράκι στον καταψύκτη του γκαράζ

Φρικτή δολοφονία στο Λας Βέγκας: Ο φίλος της μητέρας σκότωσε το αγοράκι στον καταψύκτη του γκαράζ

Συνελήφθη ο 35χρονος δράστης - Η μητέρα τον κατηγορεί για κακοποίηση - Πώς σώθηκε η γυναίκα με ένα γράμμα που έστειλε στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης της

bradon1
Κρατούσε για μέρες όμηρους τη σύντροφό του και τα παιδιά της. Σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο το αγοράκι προσχολικής ηλικίας και απειλούσε να σκοτώσει και το κορίτσι. Μία υπόθεση άγριας δολοφονίας παιδιού, με απειλές και ομηρία αποκαλύφθηκε  στο Λας Βέγκας. Δράστης αποδείχθηκε πως ήταν ο 35χρονος φίλος της μητέρας του παιδιού, ο οποίος και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι το πτώμα του παιδιού είχε μείνει επί έξι εβδομάδες στον καταψύκτη γκαράζ μέχρι που η μεγαλύτερη αδερφή του αγοριού μετέφερε στο σχολείο της ένα γράμμα από τη μητέρα της στο οποίο έγραφε ότι είχαν πέσει θύματα ομηρίας.

'Tragic situation': Las Vegas police find body of young boy in northeast valley freezer


Όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου 8 News Now, η μητροπολιτική αστυνομία του Βέγκας συνέλαβε τον 35χρονο Μπράντσον Τόσλαντ με τις κατηγορίες της απαγωγής και ανθρωποκτονίας.

Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση αφότου η σύντροφός του έστειλε σημείωμα μέσω της κόρης της στο σχολείο της μικρής. Στο γράμμα, η γυναίκα έγραφε πως κρατείτο παρά τη θέλησή της στο σπίτι όπου έμενε με τον σύντροφό της και πως είχε να δει τον γιο της από τις 11 Δεκεμβρίου.

Κλείσιμο
bra2


Η δασκάλα στο δημοτικό σχολείο της μικρής επικοινώνησε με τους αστυνομικούς αφότου διάβασε το γράμμα, το πρωί της Τρίτης.

Στη συνέχεια, η μητέρα των παιδιών και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν στο τμήμα και οι έρευνες στο σπίτι τους ξεκίνησαν. Το απόγευμα της ίδια ημέρας, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού στο γκαράζ του σπιτιού.

lasvegas
lasvegas2


Μετά το φρικιαστικό εύρημα, η μητέρα υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον 35χρονο σύντροφό της, ο οποίος την απειλούσε και δεν την άφηνε να πάει στο γκαράζ.

Πίστευε από την αρχή, όπως είπε, πως ο γιος της ήταν νεκρός στο γκαράζ.

«Έχω να δω το παιδί μου από τις 11 Δεκεμβρίου» τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια της μητέρας.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Η θεία των παιδιών στην Πάτρα ξεσπά - «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα...», λέει για τον θάνατο του βρέφους

Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα τεθούν σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με διπλωμάτη

Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρένο στο Κρυονέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης