«Έπιασαν» τα μέτρα ασφαλείας για το γάμο της χρονιάς!

«Έπιασαν» τα μέτρα ασφαλείας για το γάμο της χρονιάς!

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως αποδίδουν, ενώ το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί ικανοποιητικά

«Έπιασαν» τα μέτρα ασφαλείας για το γάμο της χρονιάς!
Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως αποδίδουν, ενώ το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί ικανοποιητικά μεταφέροντας τα πλήθη των Βρετανών και των τουριστών που επιθυμούσαν να δουν από κοντά την τελετή, καθώς επίσης και τους διάσημους καλεσμένους, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές.

Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου είπε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις στο κέντρο της πόλης, εντούτοις στα νοτιοανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα με την κατηγορία της "συνωμοσίας" για διατάραξη της ειρήνης. Οι τρεις συλληφθέντες λέγεται ότι σκόπευαν να αποκεφαλίσουν ομοιώματα μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ακόμη, άλλος ένας άνθρωπος, που η αστυνομία τον χαρακτηρίζει "γνωστό αναρχικό", συνελήφθη τη νύχτα στο Κέιμπριτζ.

Πιο αναλυτικά, περίπου 5000 αστυνομικοί έχουν αναλάβει να εφαρμόσουν τα μέτρα ασφαλείας και να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή απειλή, από αναρχικούς μέχρι ισλαμιστές. "Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής", είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση για το μέγεθος του πλήθους.

Τέλος, λίγοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ, όπου το πλήθος παρακολουθούσε τις εξελίξεις από γιγαντοοθόνη, και ύψωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στο δημόσιο τομέα και την αποστολή Βρετανών στρατιωτών στο εξωτερικό.
Κλείσιμο



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης