Εκατοντάδες κατασκηνωτές για τον βασιλικό γάμο!

Εκατοντάδες κατασκηνωτές για τον βασιλικό γάμο!

Ο χώρος γύρω από το αβαείο του Westminster έχει πλημμυρίσει από… βρετανικές σημαίες!

Εκατοντάδες κατασκηνωτές για τον βασιλικό γάμο!
Όσοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε το ταξίδι μέχρι το Λονδίνο για να δείτε από κοντά τον γάμο του αιώνα, μάλλον θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή σας έχει προλάβει εκατοντάδες άλλος κόσμος, που  έχει κατασκηνώσει ήδη απέναντι από το αβαείο του Westminster όπου θα γίνει η τελετή, αλλά και καθ’ όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το ζευγάρι μέχρι την εκκλησία.

 

Ο χώρος απέναντι από την ιστορική εκκλησία, που βρίσκεται στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, έχει κατακλυστεί κυριολεκτικά από δεκάδες σκηνές και slipping bag. Ολόκληρες οικογένειες περιμένουν καρτερικά τη μεγάλη στιγμή της 29ης Απριλίου για να δουν από κοντά το ευτυχισμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

 

Κλείσιμο
Πολλοί από αυτούς, οι οποίοι έχουν μεταβεί στο Λονδίνο από ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκονται στα πεζοδρόμια παραπλεύρως του αβαείου εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ σύμμαχός τους είναι και ο καλός καιρός που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα. Μάλιστα, πολλοί είναι προετοιμασμένοι και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, με ομπρέλες, ενώ έχουν στήσει μέχρι και υπαίθρια κιόσκια για να προστατευθούν από τη βροχή.

 

Η βρετανική σημαία, όπως ήταν φυσικό, κυριαρχεί στις ενδυμασίες και τις σκηνές των παρευρισκομένων, ενώ μερικοί τις έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και ως σεντόνια και τραπεζομάντιλα! Το μπλε, το κόκκινο και το λευκό έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους, ενώ πέρα των θεατών πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν στηθεί σε διάφορες γωνίες για να πουλήσουν την «πραμάτεια» τους από χιλιάδες διαφορετικά αναμνηστικά.

 

Μαζί με το πλήθος βρίσκονται και πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί για να καλύψουν το γεγονός. Εκτός από τους ντόπιους, δημοσιογράφοι από την Αμερική, την Ισπανία, την Γαλλία, την Ταϊβάν και φυσικά από την Ελλάδα, είναι μόνο μερικοί. Νωρίτερα σήμερα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που είναι στο πλευρό του, στέλνοντας τους τις καλύτερες ευχές.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης