Η «εξαφανισμένη» Σαρλίν του Μονακό ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στα παιδιά της μέσω... Instagram

Η «εξαφανισμένη» Σαρλίν του Μονακό ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στα παιδιά της μέσω... Instagram

Η Σαρλίν του Μονακό από τα μέσα Νοεμβρίου νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική της Ζυρίχης - Ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα έγιναν 7 ετών

sarlene-main
Μετά από πολλές ημέρες απουσίας από τη δημόσια ζωή αλλά και από τα social media, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ευχήθηκε σήμερα μέσω Instagram «Χρόνια Πολλά» στα δίδυμα παιδιά της, τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που γίνονται 7 ετών.

«Ευτυχισμένα γενέθλια μωρά μου. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με τόσο υπέροχα παιδιά. Αισθάνομαι, αλήθεια, ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά», έγραψε η 43χρονη Σαρλίν στο Instagram, όπου ανέβασε και φωτογραφίες από τα γενέθλια των παιδιών της. Στις φωτογραφίες ο Ζακ και η Γκαμπριέλα φορούν πυτζάμες και σβήνουν τα κεράκια σε μια τούρτα με σχήμα τον αριθμό 7. Τα γενέθλια των παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν έγιναν είτε στο παλάτι, είτε σε μια από τις άλλες βασιλικές κατοικίες του Οίκου των Γκριμάλντι.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match, δεν είναι βέβαιο αν η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης τράβηξε η ίδια τις φωτογραφίες ή όχι, αφού από τα μέσα Νοεμβρίου η πριγκίπισσα νοσηλεύεται σε πολυτελή ιδιωτική κλινική της Ζυρίχης για να ανανήψει από την σωματική και ψυχική κόπωση που την ταλαιπωρεί, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η τελευταία φορά που η Σαρλίν έδωσε «σημεία ζωής» στα social media ήταν στις 19 Νοεμβρίου, Εθνική Ημέρα του Μονακό, όταν ανέβασε ένα βίντεο με την σημαία και τον εθνικό ύμνο του πλούσιου πριγκιπάτου. Την ίδια μέρα τα παιδιά της έδειχναν θλιμμένα μακριά από την μητέρα τους και μάλιστα, κρατούσαν ζωγραφιές όπου είχαν γράψει στα αγγλικά «Μαμά σ'αγαπάμε» και «Μαμά μας λείπεις».

Η πολύμηνη απουσία της Σαρλίν από το Μονακό αναζωπύρωσε τις φήμες πως ο γάμος της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο περνάει βαθιά κρίση. Η πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει στην Νότιο Αφρική, χώρα καταγωγής της, τον περασμένο Μάρτιο για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι, αλλά καθυστέρησε να επιστρέψει στο πριγκιπάτο για μήνες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού μια σοβαρή λοίμωξη στα ιγμόρεια και τα χειρουργεία που ακολούθησαν, εμπόδισαν την πριγκίπισσα να επιστρέψει στον σύζυγο και τα παιδιά της.

Όμως, όταν, επιτέλους, στις 8 Νοεμβρίου η Σαρλίν γύρισε στο Μονακό, δεν έμεινε παρά μόνο μία εβδομάδα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε συνεντεύξεις του στο περιοδικό People, στο Paris Match και στην εφημερίδα Monaco Matin διέψευσε σθεναρά πως υπάρχει κρίση στον γάμο του ζευγαριού και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του με την θέλησή της και μετά από οικογενειακό συμβούλιο εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας σε τοποθεσία που θα παραμείνει μυστική.

Το γαλλικό περιοδικό Voici και η γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψαν πως η πριγκίπισσα νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική ψυχικής υγείας στη Ζυρίχη. Οι δύο αδελφές του Αλβέρτου, πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί μαζί με τα παιδιά τους συνοδεύουν τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο στις επίσημες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αλβέρτος μαζί με τα δύο παιδιά του βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Μονακό. Μαζί τους ήταν η πριγκίπισσα Καρολίνα με τον γιό της Πιέρ Κασιράγκι και την σύζυγό του, Μπεατρίς Μπορομέο.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης