Δεύτερη ημέρα επεισοδίων στην τουρκική Βουλή - Πιάστηκαν ξανά στα χέρια βουλευτές

Δεύτερη ημέρα επεισοδίων στην τουρκική Βουλή - Πιάστηκαν ξανά στα χέρια βουλευτές

Όλα ξεκίνησαν όταν βουλευτής της αντιπολίτευσης αποκάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών «υπουργό των εγκληματιών» - Δεύτερος στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν

60067694_303
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν απόψε μέσα στην τουρκική Βουλή. Το σκηνικό πυροδότησε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποκάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών «υπουργό των εγκληματιών», ενδεικτικό της δεινής κατάστασης της οικονομίας και της πόλωσης, με τη δημοτικότητα του Ερντογάν να έχει πάρει την κατηφόρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άγριος καβγάς ξέσπασε όταν ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Ερκάν Αϊντίν έδειξε φωτογραφία του Υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο Τούρκου φυγόδικου επιχειρηματία.

Οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης εξόργισαν τον Τούρκο Υπουργό, που δήλωσε: «Εμείς είμαστε το κράτος και ως κράτος κυνηγάμε τους εγκληματίες. Συκοφαντείτε αυτό το κράτος. Σας υπόσχομαι ως ένα τέκνο αυτού το έθνους, σας ορκίζομαι και μα τον θεό, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να συκοφαντεί αυτό το κράτος».

Με τον αντιπολιτευόμενο βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκούρ Οζέλ να του απαντά: «Μιλάμε για μια σχιζοφρενική κατάσταση.Εδώ έχουμε μια κλινική περίπτωση».

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, αγανακτισμένοι ψηφοφόροι του Προέδρου Ερντογάν ζητούν την παραίτησή του λόγω της ακρίβειας που πλήττει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους.  Δεν είναι τυχαίο, ότι και η τελευταία δημοσκόπηση φέρνει το κυβερνών κόμμα της μητέρας πατρίδας στη δεύτερη θέση πίσω από το ρεπουμπλικανικό λαϊκό κόμμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: «Δύσκολα» στο «κλασικό» πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της EKT τα ελληνικά ομόλογα

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας από ανέργους σε 4 περιφέρειες

Σε επικοινωνία η Ελλάδα με την AstraZeneca για την προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης