Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ροζ» φωτογραφίες της με τον Έπσταϊν παρουσιάστηκαν στους ενόρκους στη δίκη

Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ροζ» φωτογραφίες της με τον Έπσταϊν παρουσιάστηκαν στους ενόρκους στη δίκη

Η «μαντάμ» Μάξγουελ εμφανίζεται να κάνει μασάζ στα πόδια του πάμπλουτου χρηματιστή - Σε άλλες φωτογραφίες το ζευγάρι φιλιέται με πάθος ενώ σε πολλές η Μάξγουελ είναι γυμνή

Ghislaine_Maxwell-_epstein_art
Φωτογραφίες που προδίδουν την ερωτική σχέση του Αμερικανού παιδόφιλου, Τζέφρι Έπσταϊν, με την πρώην συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ, που του «ψάρευε» ανήλικες «σκλάβες του σεξ» για να κάνουν μασάζ στον ίδιο και την παρέα του, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης της Γκισλέιν Μάξγουελ που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Μανχάταν, οι ένορκοι είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφικό υλικό όπως και το περιεχόμενο ηλεκτρονικών μηνυμάτων κι ότι άλλο βρήκαν στον σκληρό δίσκο υπολογιστών του Έπσταιν πράκτορες του FBI.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες που κατάσχεσε το FBI στο πλαίσιο της έρευνας, το ζευγάρι φιλιέται με πάθος ή κοιτιέται στα μάτια, σε άλλες η Γκισλέιν ποζάρει με ή χωρίς ρούχα - σε μία από αυτές κοιτάζει το φακό, ενώ είναι στην παραλία του Παλμ Μπιτς όπως τη γέννησε η μαμά της... Υπάρχει και μία φωτογραφία που κάνει μασάζ στα πόδια του Έπσταιν.



Η αναλύτρια του FBI, Κίμπερλι Μέντερ, που παρίσταται στη δίκη, αναγνώρισε τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν κατά της έφοδο της υπηρεσίας το 2019 στην έπαυλη του Αμερικανού χρηματιστή στο Μανχάταν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, oι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν ως δικαστικά σκίτσα με τους εισαγγελείς να επισημαίνουν ότι Έπσταϊν και Μάξγουελ ήταν «συνεργάτες στο έγκλημα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο αναλυτής υπολογιστών του FBI, Στίβεν Φλάτλεϊ, κατέθεσε στο δικαστήριο σχολιάζοντας το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων των υπολογιστών που κατασχέθηκαν κατά την επιδρομή του FBI το 2019. Όπως είπε, ένα email που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο υπολογιστή της Μάξγουελ έγραφε: «Ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είναι μαζί, ζευγάρι, τα τελευταία 11 χρόνια. Είναι σπανίως χώρια. Τους βλέπω πάντα μαζί».

Συνολικά στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν 19 φωτογραφίες του Έπσταϊν και της Μάξγουελ που βρέθηκαν σε CD που κατασχέθηκε από το FBI. Ένα άλλο κείμενο που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή της Μάξγουελ, αφορούσε μία διαφήμιση που συνέταξε η ίδια το Σεπτέμβριο του 2001. «Ζητείται βοηθός. Είστε μασέζ; Εργασία στο σπίτι στο Palm Beach. Άριστη αμοιβή. Κυρίως Σαββατοκύριακα. Καλέστε στο 351-1000. Αφήστε μήνυμα».

kissing_gislain
Κλείσιμο


Σε άλλο email που εστάλη από την Μάξγουελ σε μία γυναίκα, ονόματι «Σάλι», το Μάιο του 2001, η ίδια επέκρινε έντονα τον οικονόμο του έπαυλης του Έπσταιν στο Παλ Μπιτς, Χουάν Αλέσι, σχολιάζοντας ότι «έκανε απαίσια δουλειά». Η Μάξγουελ παραπονιόταν για τη «βρώμικη πισίνα» και για το πώς δεν τακτοποιούσε τις κρέμες για το μασάζ που έκαναν οι «σκλάβες του σεξ» στον Έπσταϊν.



Ειδήσεις σήμερα:

«Είστε ένα μάτσο άχρηστοι»: Το... σκοτεινό παρελθόν του CEO που απέλυσε ταυτόχρονα 900 άτομα μέσω Zoom

«Δεν ζούμε στο '60 και ως κομματάρχης να βγω και να δίνω γραμμές», λέει ο Χρηστίδης για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο - Στο σκαμνί η σύζυγος και η κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης