«Ποιος πήγε τον Έπσταϊν και τη Μάξγουελ στο κάστρο της Ελισάβετ;», νέες φωτογραφίες προκαλούν τριγμούς στο παλάτι

«Ποιος πήγε τον Έπσταϊν και τη Μάξγουελ στο κάστρο της Ελισάβετ;», νέες φωτογραφίες προκαλούν τριγμούς στο παλάτι

Η επίμαχη φωτογραφία στην οποία κάθονται αγκαλιασμένοι Έσταϊν και Μάξγουελ - Στο ίδιο σημείο, στο κάστρο Μπαλμόραλ, είχε φωτογραφηθεί και η βασίλισσα Ελισάβετ - Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στη δίκη της Μάξγουελ

ghislaine-maxwell-0
Τα απόνερα από την υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον Τζέφρι Έπσταϊν φτάνουν μέχρι το παλάτι. Αφότου αποδείχθηκε και επίσημα η ύπαρξη ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον καταδικασθέντα, που αυτοκτόνησε στο κελί του στο Μανχάταν, και στην πλούσια κληρονόμο, «μαντάμ» Μάξγουελ, νέα ντοκουμέντα εγείρουν ερωτηματικά για τη σχέση που είχαν οι δύο με μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Ποιος μπορεί να τους πήγε εκεί;» αναρωτιούνται τα βρετανικά ΜΜΕ λίγο αφότου κυκλοφόρησε φωτογραφία της Γκισλέιν Μάξγουελ και του Τζέφρι Έπσταϊν να κάθονται αναπαυτικά σε ξυλόσπιτο της βασίλισσας Ελισάβετ, στο κάστρο Μπαλμόραλ.

maxgouel1
lilibet


Φορώντας μπλε πουκάμισο, η Βρετανίδα, κόρη του γνωστού μιντιάρχη Ρόμπερτ Μάξγουελ, έχει απλώσει το χέρι της στο πόδι του Έπσταϊν, στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο είχαν απαθανατίσει την Ελισάβετ Β' να χαλαρώνει.

Παρόλο που δεν είναι ακόμη σαφές πότε τραβήχθηκε η φωτογραφία, έχει γίνει ωστόσο γνωστό πως το ζευγάρι είχε προσκληθεί από τον γιο της βασίλισσας, τον πρίγκιπα Άντριου, στο Μπαλμόραλ, το 1999.

ghislaine-maxwell-2
ghislaine-maxwell-3
ghislaine-maxwell-4
ghislaine-maxwell-5


Οι φωτογραφίες εξετέθησαν και στο σώμα των ενόρκων, στη δίκη της Μάξγουελ, στη Νέα Υόρκη, με τους εισαγγελείς να χαρακτηρίζουν την ερωμένη του Έπσταϊν συνεργό στο έγκλημα.

Κλείσιμο
Σε μιαν άλλη φωτογραφία εικονίζεται η Μάξγουελ να τρίβει τις πατούσες του Έπσταϊν, σε ιδιωτικό τζετ, στο οποίο είχε δοθεί το όνομα Lolita Express.

ghislaine-maxwell-1


Στον φακό έχει αποτυπωθεί και το φιλί που δίνει η Μάξγουελ στον Έπσταϊν αγκαλιάζοντάς τον, ενώ έχουν απαθανατιστεί να κάθονται μαζί σε μηχανή.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες δόθηκαν από το FBI, το 2019, μετά την εξονυχιστική έρευνα στην έπαυλη του δράστη στο Μανχάταν αφότου συνελήφθη κατηγορούμενος για παιδεραστία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο αναλυτής υπολογιστών του FBI, Στίβεν Φλάτλεϊ, κατέθεσε στο δικαστήριο σχολιάζοντας το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων των υπολογιστών που κατασχέθηκαν κατά την επιδρομή του FBI το 2019. Όπως είπε, ένα email που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο υπολογιστή της Μάξγουελ έγραφε: «Ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είναι μαζί, ζευγάρι, τα τελευταία 11 χρόνια. Είναι σπανίως χώρια. Τους βλέπω πάντα μαζί».

Συνολικά στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν 19 φωτογραφίες του Έπσταϊν και της Μάξγουελ που βρέθηκαν σε CD που κατασχέθηκε από το FBI. Ένα άλλο κείμενο που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή της Μάξγουελ, αφορούσε μία διαφήμιση που συνέταξε η ίδια το Σεπτέμβριο του 2001. «Ζητείται βοηθός. Είστε μασέζ; Εργασία στο σπίτι στο Palm Beach. Άριστη αμοιβή. Κυρίως Σαββατοκύριακα. Καλέστε στο 351-1000. Αφήστε μήνυμα».

Σε άλλο email που εστάλη από την Μάξγουελ σε μία γυναίκα, ονόματι «Σάλι», το Μάιο του 2001, η ίδια επέκρινε έντονα τον οικονόμο του έπαυλης του Έπσταιν στο Παλ Μπιτς, Χουάν Αλέσι, σχολιάζοντας ότι «έκανε απαίσια δουλειά». Η Μάξγουελ παραπονιόταν για τη «βρώμικη πισίνα» και για το πώς δεν τακτοποιούσε τις κρέμες για το μασάζ που έκαναν οι «σκλάβες του σεξ» στον Έπσταϊν.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα καλά και τα κακά νέα για την «Όμικρον»: Τα τρία συμπεράσματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Πάτρα: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι αρνητές που υπόσχονταν διαγραφή χρεών και πλήρωναν με... πέτρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης