Μπόρις Τζόνσον: «Ζητώ συγγνώμη για τη γιορτή εν μέσω lockdown πέρσυ τα Χριστούγεννα» (βίντεο)
Ντροπιασμένος και εξοργισμένος ένιωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, όταν διέρρευσαν τα στιγμιότυπα από τη μάζωξη - «Δεν έγινε κανένα πάρτι, δεν παραβιάστηκαν τα μέτρα κατά της Covid-19» διαβεβαίωσε
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη σήμερα ύστερα από το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνεται το προσωπικό του να αστειεύεται και να γέλα για μια γιορτή στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν απαγορεύονταν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Ο Τζόνσονδήλωσε ότι εξοργίστηκε που είδε το βίντεο αυτό.
«Ζητώ απερίφραστα συγγνώμη για την προσβολή που προκάλεσε σε όλη τη χώρα και ζητώ συγγνώμη για την εντύπωση που δημιουργεί», δήλωσε ο Τζόνσον στο Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάστηκαν κανόνες.
«Αλλά επαναλαμβάνω… ότι έχω κατ’ επανάληψη διαβεβαιώσει από τότε που προέκυψαν αυτοί οι ισχυρισμοί, ότι δεν έγινε πάρτι και ότι δεν παραβιάστηκαν κανόνες της Covid».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών