Έξαλλος ο Αλβέρτος του Μονακό με την πρώην ερωμένη του για όσα είπε για την Σαρλίν

Έξαλλος ο Αλβέρτος του Μονακό με την πρώην ερωμένη του για όσα είπε για την Σαρλίν

Η Νικόλ Κοστ, η οποία έχει αποκτήσει έναν γιο 18 ετών με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο, είχε εξαπολύσει κατηγορίες κατά της πριγκίπισσας Σαρλίν σε συνέντευξή της στο Paris Match - Ο Αλβέρτος αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει στο Μονακό από τη Νότιο Αφρική η Σαρλίν

charlene-monaco-arthro
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, «έσπασε» την σιωπή του, έστω και καθυστερημένα και πήρε θέση για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της συζύγου του, Σαρλίν, η πρώην ερωμένη του και μητέρα του 18χρονου γιου του Αλεξάντερ, Νικόλ Κοστ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος δήλωσε «έξαλλος» με την πρώην αεροσυνοδό της Air France για όσα εκείνη ανέφερε κατά της Σαρλίν τον Σεπτέμβριο στο Paris Match.

Στην επίμαχη συνέντευξή της η μητέρα του 18χρονου Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ είχε δηλώσει πως το 2010, όταν η Σαρλίν αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, έδωσε εντολή να αλλάξουν το δωμάτιο του γιου της στο παλάτι και να τον μεταφέρουν στην πτέρυγα του προσωπικού.

Ο γόνος του οίκου των Γκριμάλντι ανέφερε στο περιοδικό πως δεν γνώριζε ότι η πρώην ερωμένη του είχε την πρόθεση να κάνει αυτά τα σχόλια για την Σαρλίν. «Αυτή με είχε ενημερώσει πως επρόκειτο να δημοσιοποιήσει κάτι, νόμιζα πως επρόκειτο για κάποια φωτογραφία γενεθλίων (του γιου τους). Ήταν ανάρμοστο, έγινα έξαλλος όταν το έμαθα», δήλωσε ο 63χρονος Αλβέρτος.

Ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, τον οποίο ο Αλβέρτος έχει αναγνωρίσει ως βιολογικό του τέκνο, έγινε 18 ετών τον περασμένο Αύγουστο και γιόρτασε τα γενέθλια του με πάρτι στο οποίο συμμετείχε και η 29χρονη ετεροθαλής αδελφή του Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι. Η νεαρή κοπέλα είναι και αυτή εξώγαμο τέκνο, που απέκτησε ο Αλβέρτος με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο.

Τα δύο εξώγαμα τέκνα του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου δεν έχουν δικαίωμα στο θρόνο του πριγκιπάτου, όπου διάδοχος είναι ο 6χρονος πρίγκιπας Ζακ με δεύτερη στην διαδοχή την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν βρισκόταν στη Νότιο Αφρική, όπου εξακολουθεί να παραμένει, ο Αλβέρτος εμφανίστηκε στον φιλανθρωπικό χορό του Ερυθρού Σταυρού μαζί με την 49χρονη Νικόλ Κοστ και τον 18χρονο γιο τους, με τις φήμες να κάνουν λόγο για επικείμενο ρήγμα στον γάμο του με την πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Η επίθεση της πρώην ερωμένης του Αλβέρτου στην πριγκίπισσα Σαρλίν

Τον Σεπτέμβριο η Νικόλ Κοστ παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο Paris Match ενώ πόζαρε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού μαζί με τον γιο της. Η πρώην αεροσυνοδός της Air France με καταγωγή από το Τόγκο μίλησε στην συνέντευξή της για την σχέση του γιου της με τον Αλβέρτο, τόνισε πως ο πρίγκιπας ήταν πάντα πολύ κοντά στο παιδί τους, όμως, εξαπέλυσε επίθεση στη Σαρλίν λέγοντας πως η πριγκίπισσα στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Αλβέρτο έκανε τον Αλεξάντερ να αισθάνεται ανεπιθύμητος.

«Κατά την διάρκεια της περιόδου του αρραβώνα (του Αλβέρτου και της Σαρλίν) βίωσα καταστάσεις που με ξεσήκωσαν και με σόκαραν. Για παράδειγμα αυτή άλλαξε δωμάτιο στον γιο μου (στο παλάτι) εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα του και τον μετέφερε στην πτέρυγα των εργαζομένων. Ως μητέρα δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να περιγράψω αυτές τις πράξεις», είχε δηλώσει στο Paris Match η Κοστ.

Η Σαρλίν θα επιστρέψει στο Μονακό για την εθνική γιορτή του πριγκιπάτου

Ο Αλβέρτος του Μονακό μίλησε στο Point De Vue για την κατάσταση της υγείας της 43χρονης Σαρλίν, η οποία λόγω σοβαρής λοίμωξης στα ιγμόρεια έχει καθηλωθεί στη Νότιο Αφρική από τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε ταξιδέψει στην χώρα καταγωγής της για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι.

«Πηγαίνει πολύ καλύτερα»
, ανέφερε ο πρίγκιπας για την υγεία της συζύγου του, τόνισε πως η τελευταία επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Σαρλίν στις 8 Οκτωβρίου πήγε καλά και υποσχέθηκε ότι η πριγκίπισσα των Μονεγάσκων θα έχει επιστρέψει στο πριγκιπάτο πριν από την εθνική γιορτή του Μονακό, η οποία είναι στις 19 Νοεμβρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι θέσεις των δικαστών και εισαγγελέων για τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες

Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσουν όσοι «πέθαναν» τον Ερντογάν στο Twitter

Η άγ(ρ)ια κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τα τεστ στις εκκλησίες και το καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το κερί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης