Ο Μπολσονάρου συνδέει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το... AIDS - Facebook και Instagram κατεβάζουν το απίστευτο βίντεο

Ο Μπολσονάρου συνδέει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το... AIDS - Facebook και Instagram κατεβάζουν το απίστευτο βίντεο

«Η πολιτική μας δεν επιτρέπει ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σκοτώνουν ή μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook 

bolsonaru
Διεθνή κατακραυγή έχουν ουκ ολίγες φορές πυροδοτήσει οι απόψεις του προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, για την πανδημία. Έχει μάλιστα συνδέσει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το... AIDS. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέλαβαν δράση. Στη μετακίνηση του σχετικού βίντεο, με την απίστευτη αναφορά Μπολσονάρου, προχώρησαν Facebook και Instagram.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας δεν δίστασε μάλιστα να επικαλεστεί στοιχεία του βρετανικού συστήματος υγείας για να ενδυναμώσει τα... επιχειρήματά του. 

«Απλώς το αναφέρω, δεν σχολιάζω. Έχω μιλήσει γι'αυτό στο παρελθόν, με έχουν κατακρίνει, εδώ όμως έχουμε στοιχεία: σύμφωνα με επίσημα βρετανικά δεδομένα οι πλήρως εμβολιασμένοι... ποιοι είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι; Η δεύτερη δόση, σωστά... 15 ημέρες μετά... αναπτύσσουν AIDS πολύ πιο γρήγορα από το προβλεπόμενο», επεσήμανε ο ακροδεξιός ηγέτης.


«Διαβάστε το άρθρο, δεν θα το διαβάσω εδώ γιατί ίσως έχω πρόβλημα με το live», δήλωσε ακόμη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια τα βίντεο διαγράφηκαν από Facebook και Ιnstagram.

«Η πολιτική μας δεν επιτρέπει ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σκοτώνουν ή μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook σε βραζιλιάνικο μέσο.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Υγείας της Βραζιλίας, από τη μεριά του, Κάρλος Λούλα, καταδίκασε τους ισχυρισμούς του Μπολσονάρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Γεννηματά: Την αποχαιρετώ με σεβασμό, έγινε σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες

Ο ΕΜΑ ξεκίνησε την αξιολόγηση του φαρμάκου της Merck

Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα θέρμανσης - Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση, πώς θα κάνετε αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης